Van-e értelme a tolató kamerának vagy elég a csipogó radar?
"Én mindig úgy voltam vele, hogy a gazdagok vegyék meg az új autót, én meg 5 év múlva megveszem tőlük fele annyiért, és kapok egy szinte új autót, amiről nem tudod megmondani, hogy nem most gurult ki a kereskedésből."
Az a baj hogy alig vesznek manapság új autót, tehát nem tudod kitől megvenni 5 év múlva.
Na meg lehet hogy minden szervíz előtt teker vissza a km-órán valamennyit és soha nem derül ki hogy mennyi van benne valójában. Megy vele évente 30.000et de visszateker minden évben 20 ezret. Te meg megveszed abban a hitben hogy csak 50.000 van benne, még ékszíjat se kell cserélned... Közben meg vettél egy kocsit jó sok km-el garancia nélkül.
Új kocsi tuti 0 kilométeres, tuti nem volt rommátörve és garanciát is adnak rá.
Amúgy jó hogy megéri a tolatókamera. A csipogó szenzorai nem mindent vesznek észre és van hogy a lejtő alján is becsipog mert látja a talajt.
Haverom úgy törte össze a kocsit hogy a tolatóradarra hagyatkozott és nekitolatott egy másik autónak, egy csipogást hallott és már reccsent is a hátulja.
Az ilyen munkákból lesznek a kókányolt autók.
Szerintem is van, a munkahelyemen mélygarázs van teli oszlopokkal meg szűk helyekkel ahol kanyarban kell betolatni és a radar állandóan az utolsó csíkon belül van a 10 centire lévő oszlop miatt. Elvagyok a radarral is, az is jóval több segítség, mint a semmi, de egyértelműen sokkal jobb lenne a kamera.
Ha egyszer meghúzod a sarkát komolyabban, az többe lesz, mint 25 rugó.
Munkám miatt sokat közlekedek Daciaval és jónak találom a kameráját, a csipogókat kifejezetten utálom.
Egyébként sosem használom mindig tükörből tolatok
Én két hete vettem át az MCV-t, de amikor még én rendeltem tavaly, akkor nem lehetett bele kamerát kérni, csak csipogót. Nekem elég az is, de persze plusz 25-ért kértem volna bele a kamerát, az biztos.
Egyébként meglepően jó az autó, ha nem fapados felszereltséggel kéred, akkor simán megéri az árát, nekem 3,5-be volt az egész, és nem bántam meg.
Ki ne hagyd az érintőképernyőt, utólag nagyon bánni fogod. Nekem is van az MCV-ben, nagyot dob a kocsi hangulatán.
A szalonban nézz meg egyet, amiben van, meg egyet, amiben nincs, és te is látni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!