MELYIKET ÉRDEMES VENNI? Audi A6 (2014) Skoda superb (2017)?
Audi A6 2014-es 310LE 3.0 TDI 80 000km
Skoda superb 2017-es 280LE 2.0 turbobenzines vadonatúj
egy árban lehet a két auto,a kérdésem,hogy ki melyiket és miért választaná? tapasztalatokat nagyon szívesen hallgatok,előre is köszönöm azoknak akik kkfejtős válasszal segitenek!
Húha, hát nem könnyű kérdés.
Én is gondolkozom egy 2012 körüli 310 lovas A6-ban, ezért elfogult vagyok az Audival szemben. Viszont a Skoda Superb mégiscsak új autó, benzines is ráadásul, 0 km-el. Ezek az új fullos Superbek már ütik az Audi szintet.
De azért én mégiscsak az Audit venném. Biztos jobban megy, mint a Superb, a biturbo dízelmotorral, két hengerrel több is van benne, mint a Skodában. Meg a 2010 utáni A6-osok ergonómia és kényelem terén nagyon-nagyon toppon vannak, tiszta luxus az egész.
Amúgy most egy 2007-es 3.0 TDI A6-osom van, mindjárt 350 ezer km-mel, és nagyon meg vagyok elégedve vele, a 3.0 TDI motor isteni benne. Ez a Biturbo biztos hogy mégjobb.
A logikus választás a Skoda a gari miatt, és legalább biztos lehetsz benne nem okoz váratlan költségeket.
Audi már inkább presztízs kérdése.
#1 a 3.0 TDI bevállt morot nagyon (nekem 2009-es A6 3.0 TDI van) ezért is a kicsi elfogultság
#2 #3 de valóban a superb az ésszerűbb,csak kérdés mennyit bír a 2.0 turbo motor,mert az eléggé fel van huzva...és okés a 4év gari de utána...!?
köszömöm a válaszaitokat!
A6-ot venném.
Műszakilag egyiksem rossz. Ezért inkább a külsőt nézd. A6 kívülről és belülről is sokkal szebb mint a suberb. És ez nem ízlés kérdése.
Meg a suberb-ben dsg. Mi van az Audiban? Fokozatmentes vagy Tiptronic vagy dsg? Ha tiptronic gondolkozás nélkül vedd meg, ha fokozatmentes akkor is Audit venném, de ekkora motorhoz jobb lenne a tiptronic. Ha meg dsg akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!