Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alany egy vw golf4 1.9TDI...

Az alany egy vw golf4 1.9TDI és légrugóztatni akarnám!? Honnan érdemes rendelni?

Figyelt kérdés
Megtudom csinalni, hogy a rendorog meg a KPM(tudom már nem az van de nem vágom az uj nevüket!) Ne baszogasson? Forgalmiba hogyan tudom beiratni? Vagy műbizis? Trollok off pls!?

2017. márc. 11. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Leginkább érdemes egy szakit keresni aki megépíti neked a komplett rendszert, ha magad állsz neki csak szívni fogsz. Papírozni szinte esélytelen. Egy fix vagy állítható futóművet még úgy ahogy be lehet iratni, de ezt szinte lehetetlen. Facebook s&C csoprtban érdeklődj mondjuk, ott több embernek is van, és tudnak segíteni. Papírozás nélkül kb 300.000 Ft-ba fog kerülni egy jobb rendszer
2017. márc. 12. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljesen legálisra nem fogod megcsinálni. Ezt tudom garantálni. Tehetsz bele akár milliós gyári rendszert. Akkor se

Nekem forgalmia került a rendszer. Meg egy szigorított műszakiba. Ez van!

Páran neki álltak lepapíroztatni, de teljesen felesleges.

2017. márc. 12. 08:38
 3/5 Mosqu!to ***** válasza:
Sajnos ilyesmit csak úgy tudsz papírozni ha kiviszed más országba és ott helyezed forgalomba... Szóval felejtős a dolog... Nekem most unokatesómék vittek ki egy régi volvo sleepert Csehországba, talán ott kap papírt rá! De már 2 hónapja tart a dolog.
2017. márc. 12. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Atya ég! Ez elszoroító! :( Hát akkor marad a gewinde

De ha papirozas nelkul van benn akkor muszakin se megy at csak ha kiveszem es a gyarit be igaz? Akkor 2évente ki-be szerelgetni...

2017. márc. 12. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, két évente ki-be. Vagy olyan helyre viszed. De ettől még a forgalmi bármikor ugorhat
2017. márc. 13. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!