Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri BMW-t venni?

Megéri BMW-t venni?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint nagyon tetszenek mint motor mint design szempontjából csak azt mondják,hogy drága őket fent tartani.Konkrétan a BMW 320D tetszik nagyon és gondolkodom,hogy egyet vennék is.Arra lennék kíváncsi,hogy 2.400.000ft ért milyen BMW 320D Sedan-t kapnék?Megérné megvenni?Egy évre kb. mennyibe kerül a fent tartása?

2017. márc. 10. 19:23
1 2
 11/12 Mosqu!to ***** válasza:
Egy próbát megér,ha neked bejön! Nekem is E90 van, de nagyobb és megbízhatóbb motorral! Ami viszont nekem szemet szúr, hogy 2008-as nem tudni az előző tulajt,de ő Magyarország-Németország között mozog pályán. Szerintem az a kilométer elég kevés! De lehet tévedek!
2017. márc. 11. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:
164 ezer... Haha jó vicc. Kezdjük ott, hogy nem ő az első tulaj, tehát lehet, hogy valami szélhámos kereskedőtől vette, átb4szták, most meg próbál megszabadulni tőle. Ráadásul nem Magyarországon újonnan üzembehelyezett, ergo legnagyobb valószínűséggel valami Németországból hozott, széthajtott sz4r.
2017. márc. 12. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!