Mennyire lennék hátrányba?
Figyelt kérdés
Van már B kategóriás jogsim, és el szeretném kezdeni a C-t viszont a B is csak 1 éve van meg. Nyilván nehezebb egy teherautót vezetni de mennyire számít, hogy előtte mekkora rutinod van már autóval? Ha megvan minden papír (GKI, PÁV stb.) ezzel szeretnék foglalkozni először belföldön aztán ha már lehet nemzetközibe.2017. márc. 10. 14:14
1/11 anonim válasza:
Annyi előnyöd van hogy nagyjából tudod hogy mi hol van a fülkében, de teljesen másképp mozog egy nagy teherautó, mint egy személykocsi.
2/11 Beviz Elek válasza:
Minél jobban érzed egy autó kezelését, minél kevésbé kell figyelned a forgalomra, annál többet tudsz arra figyelni hogy más, nagyobb jármű van alattad. Szóval hátránnyal indulsz, de ez még nem a világ vége. Legtöbbet az számít hogy van-e érzéked a vezetéshez
3/11 anonim válasza:
Hátránnyal indulsz, de a kérdésedből azt szűrtem le, hogy fiatal vagy. Ilyen korban könnyen tanul, könnyen alkalmazkodik az ember. Szóval hajrá.
4/11 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, jövőre érettségizem viszont utána már szeretnék ebbe a szakmába dolgozni.
2017. márc. 11. 19:54
5/11 anonim válasza:
Kezdő vezetői engedéllyel nem kezdheted meg a C-s jogsit szóval még 1 évet várnod kell.
6/11 Beviz Elek válasza:
A C-nek nem feltétele, az E-hez kell nem kezdő jogsi.
7/11 anonim válasza:
Az első jól mondja. Én február 9-én vizsgáztam B-ből, e hónap végén pedig már C elméletből vizsgázok.
8/11 A kérdező kommentje:
Melyik sulinál csinálod?
2017. márc. 16. 17:49
10/11 anonim válasza:
De egyébként mindegy, sehol nem nézik hogy előtte mennyit vezettél vagy hogy mióta van B jogsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!