Véleményetektre lennék kíváncsi a FULDA gumiról kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 10:27
1/5 anonim válasza:
Kristal Montero 2-t nyúztam 60 ezer km-en keresztül. Nekem ár/érték arányban nagyon pozitív a tapasztalat. Ja és télen nyáron ez volt fent, úgy bírt ki ennyit.
Most már a 3-asok mennek a boltokban, az még jobb lehet.
2/5 anonim válasza:
A téli nekem is fulda. Nagyon jó a tapadása kanyarokban,fékezéskor is. Nagyobb sebességnél kicsit hangos,de nem rosszabb az átlagnal.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét választ. Igazából Hankook párti vagyok, de nem tudták teljesíteni a rendelésem és az idő nagyon szorított már, így hamar kellett döntenem. Kicsit féltem ettől a márkától, ezért is kérdeztem, hogy mennyire dobtam ki a pénzt.
2017. jan. 13. 11:51
4/5 anonim válasza:
Fulda kb olyan, mint a Hankook, vagyis nem rossz az áráért. Nekünk 16-os van, nyárigumi szett, a télit nem tudom milyen. Nagyon csendes vele az autó, nincs nagy gördülési zaj, és szárazon nagyon jól tapad. Viszont vizes úton nem vagyok vele megelégedve.
5/5 anonim válasza:
Pedig pont a vizes tapadàs a lényeges, főleg télen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!