Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 175 65 r14-es gumikra lenne...

175 65 r14-es gumikra lenne szuksegem hasznaltan vasarolt elso automra. Ki milyen markajut szokott venni? Es hol?

Figyelt kérdés
vagy esetleg merjek rendelni pl. emag-rol? es arkategoriaban miet erdemes?

2017. márc. 9. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben gumis műhelyben néznék körül ott látni fogod milyenek,és nem utólsó sorban hasznos tanácsal is el látnak.Ha ne adj isten valami gond lenne késöbb vele személyesen el tudod intézni ott ahol vetted.Én KLEBERT vettemúgyan ebben a méretben 4db-ot 50-ért.De ha nincs rá sok pénzed akkor is van használt gumisnál amit garanciával ad el,mert csak egy bizonyos állapotú-minöségű abroncsokat vesznek be ,nálunk legalább is.Én nem vennék neten,ezt jó tanácsként mondom,és lehet hogy tudsz kicsit alkudni is.
2017. márc. 10. 06:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Aki nem tud megvenni 4 db ilyen kis méretű új gumit az ne akarjon autót...

Barum teljesen jó pl az olcsóbb kategóriából.

2017. márc. 10. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk Bridgestone a nyári gumi, Barum pedig a téli ugyanebben a méretben. Mindkettővel maximálisan elégedett vagyok. Amúgy van nagyobb autóm is, 18-as kerékkel, sok gumit szoktam venni, de rendelni soha nem rendelek, csakis helyben veszem a gumisnál legtöbbször. Az a biztos, amit én ott látok, és meg tudom nézni a DOT számot.
2017. márc. 10. 12:59
 4/7 veterán vas ***** válasza:

Ebben a méretben 12000/db.-től már kapsz elfogadható gumikat.

Bármelyik boltban/gumis műhelyben személyesen tudsz tájékozódni.

(Te tudod elmondani, hogy mennyit szánsz a vásárlásra, milyenek az igényeid, mire használod, stb.)

2017. márc. 10. 13:17
 5/7 A kérdező kommentje:
2# nem a penzt sajnalom. ferre ertetted a kerdesem . hasznalt autot vettem es nem hasznalt gumit akarok ra venni hanem ujat.
2017. márc. 12. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, akkor pedig Barum jó az olcsóbbakból, vagy attól felfelé. Netről is rendelhetsz, de igazolják vissza a DOT számot írásban.
2017. márc. 13. 07:06
 7/7 anonim válasza:
Milyen autóra lenne?
2017. júl. 2. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!