Piroson haladtam át, szombathelyi 86-os út és a Rumi- út. Kereszteződésénél lévő telepített fixkapu figyeli ezt? Részletek lent.
A 86-os út és a Rumi úti kereszteződésnél (Szombathely) lévő fényjelzésnél féktávon belül sárgát kaptam, hirtelen megállni nem akartam, mivel mögöttem közvetlen közel-követési távot nem betartva egy autós volt. A stopvonal előtt 1 méterre voltam, amikor a lámpa piros lett.
Ez a kapu nézi a piros lámpás áthajtást?
Maximum 55 km/h-val mentem szerintem, sebességre figyelek mindig. Nagyon remélem,hogy nem kapok 50-es csekket.
Amúgy megy a zöld kéz, köszönöm!
Nem valószínű, hogy büntetést kapsz, de inkább hiszem azt a részét a történetnek, hogy szorosan tapadva követett valaki, és féltél, hogy beléd fut hátulról, ezért nem mertél, akartál megállni a sárgánál.
Elég lehetetlennek hangzik olyan lámpa-hangolás, ahol 50-55-ös sebességgel haladva a sárga utáni piros a stopvonal előtt ér, ha a sárgát valóban féktávon belül kapod
Két héten belül megtudod, hogy kapsz-e csekket. :)
A kamu dumát pedig tartogasd a szabs. előadónak ha úgy adódik, de találj ki jobb mesét! Tényleg, kit akarsz etetni és miért?
Mivel jársz, tankhajóval, aminek több km a féktávja? Vagy csiga tempóban mentél? Ha féktávon belül kapod a sárgát, akkor még sárgán fogsz átmenni, nem 0,5 mp-ig tart a sárga.
A kedvencem, ahogy a sok év rutinoddal megállapítod, hogy milyen képességei vannak a mögötted haladónak, és az autójának. Legközelebb elütsz egy óvodás csoportot, mert úgy gondolod túl közel megy valaki mögötted? Előre figyelj ne hátra.
Ne kezdj anyázni privátban, mert csak kiteregetem az adataidat, és aztán letiltalak.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!