Ledes szofita izzó rendszám tábla világításnak?
Rakhatok ilyet a foglalatba,ha nincs E (szabványa)?
Nézi a rendőr,vagy csak a műszakin akadályozhat?
Nem szabályos, de ha nem vakítja ki az agyad vagy nem feltűnően eltérő a színe a megengedettől akkor nem szólnak bele.
Miért tetszik sokaknak? Amiért a matrica, szpojler, bádikit, repedfazék kipufogó és az ilyen marhaságok is. Hány ilyen szutykot látok előttem menni, letépi a fülem a hangja, hátul a kályhacső. A kemény 1.4-1.6-os motorral, oké. Én meg szép kummogva megyek mögötte a 2.4 automatával aztán inkább megvárom, hogy elhúzzon, még leelőzni se fogom, mert a végén megszégyenül, meg elkezd jampizni velem.
Az a baj h rakhatsz de nem szabályos. A rendőrök 99%-a nem foglalkozik vele, de van az a bizonyos 1% aki sz.patni akar.
Saját tapasztalat: barátaimmal lent voltunk egy parkolóban és kultúráltan beszélgettünk (zenét nem hallgatunk és kb semmit se csináltunk). Jött egy nagytudású rendőr h kozúti ellenőrzés, kapcsoljon mindenki helyzetjelzőt és akinek valahol van benne led azt megbünteti....
az más kérdés h nemtudott emgbüntetni mert kidumáltuk magunkat :D
Mert mit mondtál,vagy mondtatok?
Hátha egyszer nekem is jól jön!:)))
Az se rossz!:)))
Mondjuk szerintem mostmár ezt is lekérdezik ott helyszínen,és lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!