Autó vásárlás előtt állok friss jogsival 2008-as seat leonról vélemény? Bővebben lenn
szóval kinéztem két autót, 2008as dízeles mindkettő, egyik 2.0tdi(140lóerő) másik 1.9 tdi(105lóerő) mindkettő 3800 euro (németországban veszem, mert ott élek) csak a 2.otdi-ben 247 000km van, az 1,9ben pedig 148000 km, mi a véleményetek róla, megéri ennyiért vagy helyette mit? bár nagyon megtetszettek ezek a seatok :S ezt súgja a szívem, eszemmel még nem tudom, annyira még nem vagyok hozzáértő, de sokat olvasgatok as témában a napokban
25/L friss jogsival
A 2,0-ás problémásabb motor, főleg ha már 250E felé jár.
Az 1.9-be csak a bxe motorkódú problémás, azt olyan 2007-től rakták bele. Minden más motorkóddal jó motor az 1,9.
Én azt venném.
Írd be a keresőbe hogy "bxe engine failure" és tedd képre vagy ha tudsz angolul akkor szövegre és olvass bele. Gyakori a hajtókar törés ami olyan kárt okoz, hogy motorcserével javítható csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!