Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 (2009) VAGY BMW 116i...

Audi A3 (2009) VAGY BMW 116i (2008)?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és mivel mondhatom, nem vagyok szakértő, érdekelnének a vélemények a témával kapcsolatban. BMW 116i vagy Audi A3? Km-ben kb. ugyanannyit futottak (bár ezt csak Isten tudja pontosan) és csak néhány hónap eltérés van köztük. Mindkettő szép állapotban van, az Audi kicsit drágább, de több extra is jár hozzá, a BMW kicsit olcsóbb, kevesebb extra.

[link]

[link]

2015. aug. 10. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Én az Audit venném. Tágasabb az utastér, több az extra, és szerintem jobban is néz ki. Ha 2 ajtóval több lenne rajt, én már futnék is megvenni :D
2015. aug. 10. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Az Audit pasiként is szívesen használnám, de a BMW... Azt meghagyom a nőknek.
2015. aug. 10. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem mind egyedülálló legény elég a 3 ajtó is egyelőre. :)

Köszi a véleményedet!

2015. aug. 10. 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
E kettő közül én is az Audi mellett döntenék, de ha ilyen árban megnéznél egy 3-as BMW-t akkor lehet, hogy gondolkozóba esel. :D Már csak a forma miatt is az Audi (ezek közül :D ) + több extra van benne. :D
2015. aug. 10. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Minden szempontból az Audi a jobb választás, én is azt venném
2015. aug. 10. 11:49
 6/9 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én pont egy ilyen A3-asról váltottam 3-as BMW-re igaz, te az 1-est említed, de gondolom sokkal nem másabb az sem, vezetés tekintetében.

Ha nagyon őszinte akarnék lenni a BMW szerintem sportosabb, bár 116-os elég vérszegény lehet.

Bármelyiket választod szerintem nem nyúlsz mellé, én mindkét autót imádtam (imádom).

Ami esetleg érdekes, hogy a BMW baromi fapados az Audi után. Az A3-asnak baromi szép beltere van, minőségi hifi rendszere van, meg az egész teljesen egybe van. Nekem a BMW mikor átültem, egy kicsit csalódás volt, mert kb. az Opelra emlékeztető gagyi narancssárga műszerfal és szokol rádió hifi fogadott, úgy, hogy nem kevesett kellett rádobni az Audira árban, a cserekor. Ma már a sárga műszefallal megbarátkoztam, meg kapott egy 3 kilós hifirendszert úgyhogy ezzel sincs gond, és cserében még hátul kapar, ami egy kicsit jó tud lenni, ha vadul az ember.

Én azt mondom, hogy egyik sem rossz választás, de kicsit komolyabb motorral.

2015. aug. 10. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen az Audit venném. A 116i nem valami fickósan mozgatja a ráépített kasznit, és a hátsó kerékmeghajtás sem teszi (nekem) vonzóvá. A két kocsi belvilága is ég és föld.

Szóval, ha rám hallgatsz; A3!

2015. aug. 11. 14:53
 8/9 A kérdező kommentje:

Sajnos az anyagiak közbeszóltak és kicsit lejjebb kellet adnom a szintet. Szóval ha Audi A3, akkor ez az árkategória az amit be tudok vállalni. Ez még mindig jobb mint a BMW? Köszi a válaszokat!

[link]

2015. aug. 12. 08:55
 9/9 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én azért egyértelműen nem jelenteném ki, hogy az A3 jobb mint az 1-es BMW, inkább másabb. Minőség érzetre belülről az Audi prémiumabb látszatott kelt. Kívülről szerintem egy-kutya, ízlés kérdése, hogy kinek melyik jön be jobban.

A3-asból 2003-tól 2013-ig a 8P-s generációt gyártották.

Lényegében az évek alatt 2005-ben kapott egy hűtőrács faceliftetet, 2008 körül meg egy kicsit látványosabb faceliftet, veszett sokat nem változott műszakilag, max a dízel motorosok ott a kezdetiek PDTDI-k voltak később pedig már Common Rail. Mivel benzinesről van szó, így lényegében, ha öregebbet veszel kb annyit számít, hogy talán picit "gagyibb" a beltere meg kevésbé modern a külseje, azaz nincs ledsor, meg morcos spoiler stb...

2015. aug. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!