Robogó tuninghoz milyen olcsó 70cm3 hengerszettet tudnátok ajánlani?
Yamaha aeroxomat szeretném idővel feltuningolni. 70cm3 öntöttvashengerre gondoltam. Nekem a 2 extreme márkát ajánlották. Ti milyen olcsó 70cm3 hengereket ismertek ami azért nem annyira drága?
Válaszaitokat előre is köszönöm
Melyik gen/kiadás?
-99
99-03
03-
100 2T?
Sajnos sokszor eltérő lehet.
Az Athena hengerek jók,"kezdő 70-es hengerek" sport kategóriába sorolnám,ami jelentősen erősebb ,mint a gyári,de azért a komoly verseny cuccoktól messze van,tehát bevezető.
De igazából Malossi-motoforce-stage6 vagy top mind jókat gyárt.
Nem tudsz mellényúlni.
Ha ún. belépőszint körüli kell amihez nem kell átalakítás akkor a Stage 6 Street Race öntött vas cuccát ajánlom.
Erősített főtengely nélkül ,gyárival is bírja (bár 70-esnél szerintem ez alap,hogy legalább egy bontott tuning főtengelyt 10-ért vegyünk,olcsóbb,mint új blokkot építeni).
csak természetesen fojtásmentes kipufogó (sportkipu!),és 17,5-es karbi ...
Rendes sportkipu és nem Gianelli meg egyéb sz.rok,és nem taiwani meg egyéb szarkarbik
Az a baj hogy amikor én néztem hengereket a streetrace jött be a legjobban csak az a baj hogy 40 000 ft körül van.
Én utána néztem ennek a 2 extreme hengernek és láttam 24 000 ft megfelelőt csak az a baj hogy nem ismerem.
Am 2006 vízhűtéses 50 cm3
A 2 Extreme-től kidolgozottabb, ránézésre is magasabb minőségérzetet kelt a Naraku szett. Hengerfejjel együtt persze drágább is valamivel.
Tartósságra teljesen jó, teljesítményre nyilván kicsit elmarad az 50-60 ezres szettektől.
De egy jó kipuval, sokat dob egy 50-es motoron.
Nekem jelen esetben ez van rajta 2 éve, de volt DR is, meg 2 Extreme, azt gyakorlatilag nem is használtam.
Vegyél bontottat inkább...
Állapotra a bontott is megfelelhet.
Max mi van? Hónolják...
Vigyél valakit aki ért hozzá,és ennyi...
Vagy add el az Aeroxot,és vegyél 70-eset...Egy jó állapotú gyári aerox simán érhet egy 70-es árát.
Az 50-esről 70-esre való váltás nem lesz soha 20e ft...
Egy jobb hengerszett ~40-45k,karbi 17-20,kipufogó ~ 35-40,egy alap legalább motoforce vagy Dr. főtengő ~20e.
Újan...
Azon szép világban élünk,hogy karburátort kb nyugodt szívvel vehetsz használtan,sportkiput szintén (max újrabelsőzöd 30 perc alatt 3e forintból minőségi yasuni huzattal!),hengert könnyedén.
Főtengelyt is akár bontottat.
Ami újan ~120 lenne,azt használtan 20e ft hengerszett + 20 kipu+10 karbi+10 főtengellyel elérheted.ami a fele.
Ha nincs pénzed akkor ne akarj UPDATE-lni,az Aerox 3 gen alapból is a leggyorsabb,erősebb robogók top 5-jében benne van.
70-85 km/h végsebesség.
Max kipuból folytás ki,és a toroknál a folytó ívet "lecsiszolni".
A hetvenessel a 2.5 literes fogyasztásod ~4-5 liter lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!