A Golf 4-et miért szidják annyian mostanában?
Figyelt kérdés
Ez lett az új F Astra, vagy Swift?2017. márc. 1. 20:07
1/8 anonim válasza:
Általában: Csóró "hülyegyerek" 3-as 4-es golfot vesz. Pénzesebb "hülyegyerek" béembét.
2/8 anonim válasza:
Nem épp a VW sikerszériája. TDI-vel viszont ésszerű vétel. Vagyis lenne, ha eladnák a normálisakat. Elég ritka belőle a jó példány. 4 hónapig kerestem, aztán feladtam. Nem lehetetlen, de azonnal indulni kell, ha felkerül egy ígéretes darab, mert sokszor órák alatt viszik el.
3/8 anonim válasza:
Alapvetően 800e Ft felett lehet venni normális dízel golfot. (ugyan ennyiért kapsz passatot is)
4/8 anonim válasza:
Írtam már az előző hasonló kérdésnél is (ott BMW volt), hogy amiből sok van, és sikeres, annak mindig van egy erő ellentábora is. Ez természetes :)
5/8 anonim válasza:
Lassan Opel calibra szint! Vér tuner János házi barkács a fele, a többi nagyrészét meg üveg hangon gyötörték két lámpa közt. A gyári állapotú gépekért meg vagyonokat kell fizetni.
6/8 anonim válasza:
"Ez lett az új F Astra, vagy Swift?"
Semiképp. Azok autók,nem lehet hozzájuk hasonlítani ezt a hulladékot. A vw szószerint egy füstbe ment terv.
7/8 anonim válasza:
4-es válaszoló elmondta a lényeget, korához és a vetélytársaihoz képest kiemelkedően jó konstrukció. Ez meg sokaknak fáj. Az, hogy irigység, márkairigység, vagy szimplán butaság, az más kérdés. Sok lett belőle, jól mennek, jól tuningolható, megfizethető áron elérhető. Persze, hogy szúrja sokak szemét. Nem kell belőle ügyet csinálni
8/8 anonim válasza:
Nem kell általánosítani, tényleg van sok hülyegyerek autó, de van sok, ami nagyon szépre meg van csinálva.
Amúgy meg egy jó autó, nem csak dízelben. Nekünk 10+ éve van 1.6-os Boránk, nem kellett még hozzányúlni a rendszeres karbantartáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!