Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vannak rosszaló véleménn...

Miért vannak rosszaló véleménnyel a bmw-ről?

Figyelt kérdés
van aki azért szidja a bmw-t mert van aki csak azért vesz mert hát ez bmw, de halottam olyat is aki amiatt mert bonyolult szerkezetek (nem tudom mennyire igaz ez nem vagyok autószerelő) egy vw vagy opelhez képest. válaszokat előre is köszi :D

2017. márc. 1. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Provokatív kérdés.

Nem a BMW az érdekes, hanem a BMW-s enberek gondolkodása, viselkedése.

Vannak közöttük normálisak és abnormálisak. A normálisakról kevés szó esik, mert ami természetes, az nem kirívó. A BMW prémium kategória egyeseknél eszköz a magamutogatásra, közülük sokan pedig képtelenek fedezni a normális fenntartás költségét.

2017. márc. 1. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
BMW státusz jelkép és luxus kategória . Drága és sokat fogyaszt de kényelmes strapabíró , de a hajszát sokáig ez sem bírja . Akik sokat várnak el tőle és mellette pörgetik azok csalódhatnak , azok is akik öreg példányt kifognak és nekik kell foltozni ezért szidhatják .
2017. márc. 1. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Kétféle BMW-s van. Az egyik azért veszi mert ugyanolyan márkahű márkarajongó mint más autók rajongói. Ilyen embereket ismerek és normálisak. Vigyáznak az autójukra és sokkal jobban karbantartják mint az átlag.

Van az irigy aki azért veszi mert a másiknak is van vagy mert másokat akar iriggyé tenni (vagy legalábbis megpróbálja) és ezek azok akik csak a márka miatt veszik merthogy béjemvé és hát többnyire ők azok akik bunkók. Gyanítom hogy az utóbbiak vannak sajnos többen és miattuk is hoztak nagyon sokat használtan Magyarországra.

A fenntartásáról csak annyit hogy prémium. A gyárnak az új BMW-ken van vagy 8% haszna és ebből is látszik hogy ezek sokszor drága és komplikált szerkezetek amiket nem egyszerű szervizelni és fenntartani (persze nem csak az árukból szűrtem ezt le).

Az Opel is jó és a fenntartása sokkal alacsonyabb mert eleve olcsóbb és egyszerűbb autók. A VW a kettő között van minőségben és fenntartási költségekben.

2017. márc. 1. 13:17
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2017. márc. 1. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Ami elterjedt, és jó, annak mindig van ellentábora is. Lásd Iphone, vagy autóknál maradva ez van a VW-vel, vagy a Suzukival is. A gond azzal van, aki foglalkozik a másiknak a negatív, degradáló véleményével :D
2017. márc. 1. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindig vannak ilyen emberek.

Én pl. az amcsi kocsik táborát gyarapítom, és én is azt hallom minden felől, hogy jaj, mennyit eszik, milyen nehéz hozzá alkatrészt találni, stb.

És?

Te vagy X vagy Y a BMW-t választotta, én meg ezt, és mások pedig más típust.

Ne foglalkozz velük.

2017. márc. 1. 16:04
 7/8 Reichardt Bálint ***** válasza:
Én úgy értelmezem, hogy itt magáról az autóról szól a kérdés. A BMW-ről sokan azért vannak rosszalló véleménnyel, mert nem megfelelő használat esetén gyakran kell szervizbe vinni. Bár a BMW strapabíró autó, azt még ezek a kocsik sem bírják, ha valaki minden egyes piros lámpa után óriási gázfröccsel indul.
2017. márc. 1. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért, mert mire Mo-ra ér egy bömös, addigra le van harcolva. A nepper összerakja, a 18 éves jampi meg örül, hogy milyen szerencséje van, hisz egy tök jó autót vett szarért-húgyért. Aztán egy idő után kiderül, hogy nem is olyan húdejó.
2017. márc. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!