Miért vannak rosszaló véleménnyel a bmw-ről?
Provokatív kérdés.
Nem a BMW az érdekes, hanem a BMW-s enberek gondolkodása, viselkedése.
Vannak közöttük normálisak és abnormálisak. A normálisakról kevés szó esik, mert ami természetes, az nem kirívó. A BMW prémium kategória egyeseknél eszköz a magamutogatásra, közülük sokan pedig képtelenek fedezni a normális fenntartás költségét.
Kétféle BMW-s van. Az egyik azért veszi mert ugyanolyan márkahű márkarajongó mint más autók rajongói. Ilyen embereket ismerek és normálisak. Vigyáznak az autójukra és sokkal jobban karbantartják mint az átlag.
Van az irigy aki azért veszi mert a másiknak is van vagy mert másokat akar iriggyé tenni (vagy legalábbis megpróbálja) és ezek azok akik csak a márka miatt veszik merthogy béjemvé és hát többnyire ők azok akik bunkók. Gyanítom hogy az utóbbiak vannak sajnos többen és miattuk is hoztak nagyon sokat használtan Magyarországra.
A fenntartásáról csak annyit hogy prémium. A gyárnak az új BMW-ken van vagy 8% haszna és ebből is látszik hogy ezek sokszor drága és komplikált szerkezetek amiket nem egyszerű szervizelni és fenntartani (persze nem csak az árukból szűrtem ezt le).
Az Opel is jó és a fenntartása sokkal alacsonyabb mert eleve olcsóbb és egyszerűbb autók. A VW a kettő között van minőségben és fenntartási költségekben.
Mindig vannak ilyen emberek.
Én pl. az amcsi kocsik táborát gyarapítom, és én is azt hallom minden felől, hogy jaj, mennyit eszik, milyen nehéz hozzá alkatrészt találni, stb.
És?
Te vagy X vagy Y a BMW-t választotta, én meg ezt, és mások pedig más típust.
Ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!