Suzuki Swift Sedan 1.3 GL alapjárat ingadozását mi okozza?
Próbáltam rákeresni, de pontosan ilyen problémát nem találtam:
Indításnál semmi gond, majd 1-es, gurulok, kuplung, üres és felmegy az alapjárat, vagy váltakozik mintha túráztatnám. Ez van fél percig, majd tünetmentes. Menet közben 3.-4. seb. fok.-ban 35-45 km/h "alapjáraton".
Megállok, üres, fél perc és normális. Két év alatt harmadjára van ez és csak!! akkor jelentkezett mikor szerelés miatt levették az aksiról a sarut. Az első két alkalommal fél nap alatt "elmúlt", most 3. napja csinálja. 2001-es gyártású. Előre is köszönöm az információkat.
Köszi a hozzászólást.
Elektronikus hibára gyanakszom én is, csak arra lennék kíváncsi van-e valami "házi praktika" a megoldására? Valahol olvastam, hogy így indítsd, úgy járasd, x percig stb. és "megjavul", mert elfelejt valamit az elektronika, idő kell neki mire újra megtanulja. Nem mentettem el az oldalt, most az istennek nem találom ezt a leírást.
2-szeri indítás majd 15-15 perc alapjáraton való működtetés a helyzetjelző felkapcsolása mellett, megoldotta a problémát. (valami ilyesmi rémlett az említett, de azóta sem talált cikkből/hozzászólásból)
Azóta minden szép és jó, remélem így marad. Amennyiben megint van valami, természetesen szerelő, de hát először otthon próbálkozik az ember gyereke:)
Lehet, hogy az első két alkalommal is volt hasonló "bejáratás" de az nem volt tudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!