Igazság a BMW-ről?
Valaki irja le kerek perec az igazságot a BMWkről.
Tényleg olyan nagyon drága fenntartású autók, minden 2x-3x annyiba kerül mint pl egy WV-be.
Mindenki mást mond, Mi az igazság?
7-es, ugye a Suzukinál is gyári alkatrészről beszélsz? Csak azért, mert az ignisbe pont annyi az alapjárati léptetőmotor, mint a BMW-mbe, 60ezer. Váltóbovden 50k. Féltengelyek utángyártottan is(SKF), teljes áron 180ezerbe kerültek volna. Én nem találkoztam olcsó, gyári Suzuki alkatrésszel, vagy nekem véletlenül mindig valami drága romlott el. Ha utángyártottról beszélsz, akkor a BMW-nél is a 2000 Ft-os utángyártotthoz hasonlítsd.
Amúgy meg nem mindegy, hogy a 15-20 éves BMW-kről vagy az aktuális típusokról beszélünk. Az öregekhez egész elérhetőek az alkatrészek.
Amúgy nyilván nem fogsz annyiból fenntartani egy BMW-t mind egy Suzukit, már csak azért sem, mert minden nagyobb, erősebb, komplexebb rajta, de cserébe egy nagyságrenddel jobb is az autó.
nagyban függ attól tényleg, hogy mit kéne venni meg milyet és mibe. ha most egy 2007-2010-es bmw-t nézünk, mondjuk egy 3-ast, meg összehasonlítjuk egy h astrával, akkor legalább annyiba vannak a minőségi vagy esetleg gyári opel alkatrészek is. nagyjából ugyanazok a hibalehetőségek is.
na de ha veszel egy 99-es vagy 2000-es 3-ast, akkor jóval olcsóbban kijön, már persze, ha a sok gané között találnál egyetlen olyat is, ami tényleg nem 450ezerről visszatekert órával, szarráhajtott állapotban van, mert a másik részük ezért mondja, hogy "drága", megveszi 700ezerért, aztán majdnem rákölt ugyanennyit, mire autót csinál belőle...
Nézzünk egy 325-ös benzines e36-ot
Jelenleg egy Astra H-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!