Egy Mazda auotóba (Mazda 5) milyen menetfényt lehet bele szerelni ha igen akkor milyet? Lent
Nekem ugyanilyen autóm van, viszont sosem értettem hogy ez a menetfény mire is jó? Dizájn? Mert haszna sajnos nem sok van. Eddig 3 olyan kocsit vezettem, amiben ilyesmi menetfény volt, sok fényt nem ad, amint eljön a lámpa használatának valós értelme (este, hogy lássak valamit egyáltalán és hogy mások is lássanak engem), akkor meg sokat nem számít, tompított fényszórónak közelében sincs. Vagy spórolás miatt van? Mert az igaz, hogy ennek kisebb a felvett teljesítménye mint a hagyományos lámpáknak, emiatt a generátor kevésbé terheli a motort, ez pedig a fogyasztásba is belejátszik. ( Régen, még a Zsigulis korszakban lemértem, hogy mennyire folyásolják be a üzemanyag fogyasztást az elektromos fogyasztók. 1000-1000 kilométeren mértem, ugyanazon a szakaszokon. Világítás nélkül és tompított fényszóró használata között 2dl/100km volt a fogyasztáseltérés. ) Ez a Mazda 5-nél úgy 25 ezer kilométer alatt hozná be az árát (ha nem kell beszerelési díjat fizetni).
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én a hosszabb garancia és a magasabb színhőmérséklet (az jobban tetszik nekem) miatt a DRL102-t választanám. A beszerelésre viszont nem tudok választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!