Toyota celica vagy Hyundai coupe? Miért?
Figyelt kérdés
Melyik a megbizhatobb típus. Esetleg akinek van ilyen autója mi a véleménye.
Melyik a szebb szerintetek kinézetre, nem tudok donteni.
2017. febr. 28. 13:08
11/12 anonim válasza:
T23-asok vagyis a 2000 utánniak mind tárcsafékesek.
12/12 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy egyik sem sport autó. Nem száguldozásra találták ki őket. Japán biztos megbízhatóbb, de nekem a Hyundai külsőre jobban tetszik sokkal. Nehéz normálisat találni, mert sok hülyegyerek versenyautónak képzeli, és megy vele mint az őrült. Én Hyundait fogok venni az biztos, mégpedig 2007 plusszost. Hyundai még azért is jobb, mert nagyon kevés van belőle. 2007-est meg életembe nem láttam, pedig megfordultam pár országban. Azért van kevés belőle, mert családi kocsinak nem jó. Igazából belülről nagyon picike. Az én kőkemény 170 cm magasságommal a hátul ülve fejem verdestem majdnem a hátsó szélvédőbe. Hát egy nagyobb darab ember eléggé kellemetlenül érezné magát ott... Az sem pluszpont, hogy be kell gyömöszölni magad hátra a két ülés közt. Nagyon szállítani sem lehet vele szerintem méretét elnézve. De ha akarsz egy gyönyörű kocsit, amiből kevés van és megnézik az emberek, akkor a hyundait ajánlom! De csak 2007+. Szerintem Celica belülről nagyobb, hyundai kívülről szebb. Ezt te döntsd el. 4 személyes családot valószinüleg nem fogsz szállítani egyikkel sem az biztos. Véleményem szerint mind2 jó kocsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!