Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdekelne hogy mennyire...

Érdekelne hogy mennyire megbízhatóak az új Kia és Hyundai modellek?

Figyelt kérdés

Hello, az érdekelne, hogy mennyire megbízhatóak, mennyire szervízigényesek és mennyire drága a fenntartásuk, esetleg mennyire zsebbenyúlós egy-egy szervíz az új Kia és Hyundai modelleknek. 2015-2016-os évjárattól és főleg a crossover/terepjáró típusok érdekelnének. (pl. Tucson, Santa Fe, Sorento)

Egyes forrásokból azt hallottam, hogy azok szarok és semmire sem jók, máshol meg hogy szinte prémium minőségű autókat gyártanak.

A közeljövőben autóvásárlást tervezek és érdekelnének a tapasztalatok, meglátások.

2017. febr. 6. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
2017. febr. 6. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:

7 év gari van, igy a megbizhatóságról nincs pontos info mert a gyári javitja :)

De 7 év garival mit érdekel hogy mennyire megbizható ??

2017. febr. 6. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jók.
2017. febr. 6. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel újak, nem is lehet megbízhatósági adat.

Mi vettünk egy ceedet, érzésre magyon össze van rakva, kényelmes is.

Majd 10 év múlva kérdezz meg újra :)

2017. febr. 6. 20:00
 5/6 smitwesson ***** válasza:
Teljesen jó autók! A szervizek valóban költségesek de" kinek van pénze majomra annak legyen pénze banánra is" bár szerintem még mindig jobban jössz ki mint egy X5-össel.
2017. febr. 6. 21:49
 6/6 Vizéli László ***** válasza:
Ha ez segít, nekem egy lassan 10 éves diesel rio-m van. Kopó alkatrész cseréken kívül az ég világon semmi baja nem volt. Megbízható autónak találtam a márkát. Új Kia vásárlásánál is magabiztosak a 7 év garanciával, tehát biztos hogy jól össze rakott autó. Ha nem kopó alkatrész hibásodik meg, azt meg garanciába úgy is javítják. Persze mindent márkaszervizbe kell csináltatnod ami drágább. De a márkaszerviz minden autónál drága.
2017. márc. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!