500-700e ft-ot között milyen autót ajánlanátok?
Elvárások és szempontok:
- Elektromos ablak legalább elől
- Központi zár
- Szervo
- SEDAN
- 85-110 lóerő között
- 4-5 ajtós
- max 8,5 literes fogyasztás városban
- 2002 után gyártott
- Aránylag olcsó fenntartási költséggel.
- Min.: 1.3-s motor
- Csak benzines!
Érvek és ellenérveket is várok az általatok javasolt típushoz, esetleges típus hibák és hasonlók.
Opel és Suzukin kívül várok ötleteket!
Chevrolette-k elég tetszetősek számomra, főleg az Aveo és Lacetti, de túl sok jót nem hallottam róla, ki mit tud róla?
Köszönöm a segítséget!
Én tényleg nem akarok okoskodni, előre is bocsánatot kérek, de ennyi pénzért 2002 utániból nem létezik normális állapotú autó. Esetleg kis városi szaladgálós autók, de ilyet a leírásod alapján nem szeretnél gondolom.
Én ennyi pénzért inkább vennék valami jó állapotú 90-es évek közepei-végi japánt vagy németet (nem prémiumot!). Inkább legyen régi de jó, mint új de rossz.
Miért kell hogy 2002-nél újabb legyen?
eredetileg 97-00 közötti honda civic-ben gondolkodtam
meg esetleg toyota corolla
de erre meg azt a választ kaptam, hogy öreg szarok, drága a javítás, sokba kerül, bla bla...
aztán találtam pár jónak ígérkező használtautót ami 2002 utáni, a chevik pl 2005-s is vannak 700-ért és egész jól néz ki.
az opel astra igazából nem tetszik, de mindenki ezt majmolja, hogy jó meg olcsó. és a munkahelyemen is ezzel járnak a legtöbben.
azért 2002 után mert akkor így a kocsi per pill 15 éves és a 20 év már olyan bűvös határnak számít, plusz ha jól tudom 2002 óta minden kocsiba van OBD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!