Suzuki gyártmányú automata váltója mennyire megbízható? Hamar meghibásodik v elromolhat?
lehet köpködni,(most mindegy miért) de a család huszonkét éve nem vesz mást, csak új automata suzukit. Volt már mindenféle (automata)suzukink, csak Kizashi, meg Jimny nem...
jelenleg fut egy 1.3-as szedan, természetesen automata, és egy 1.5 GS automata(az enyém) A nejemnek is 1.5 ös GS kétajtósa van, baromira élvezi, hogy még soha nem fulladt le a kocsi, és megy mint a szél..
még soha nem voltunk egyik autóval sem szervizben (na jó, egyszer, mert gariban cserélték a WagonR jobb ablakleeresztő motorját)..
A kérdésre visszatérve, nálunk még nem romlott el suzuki automata váltó..
szóval örök életűek(még úgy is, hogy az ezres automatával építkeztem, utánfutót húztam, stb..sőt, a WgonR is bírta a cementet téglát, plusz rakott utánfutót..
mindezt közönséges hidraulikus aut váltóval.(ja, és a szervizben még nem akartak egyszer sem váltóolajat cserélni, mert a katalógus szerint sem kell).
A japók baromira értenek hozzá.
#5: sajnos nem emléxem pontosan, de százezer alatt eladjuk bármilyen is. a mostani 1.5-ös viszont annyira kényelmes, sportos, az előbbiekhez képest erős, hogy ez marad..már jóval száz felett van..a nejemében kevesebb van ugyan, de azt sem adjuk el. az 1.5 GS aut baromijól sikerült széria.
szerintem.
Ja, és az eladott autók azóta is működnek.Rozsda sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!