Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki gyártmányú automata...

Suzuki gyártmányú automata váltója mennyire megbízható? Hamar meghibásodik v elromolhat?

Figyelt kérdés

2017. febr. 26. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Na, fussunk csak neki még egyszer... A Suzuki automata váltójára gondolsz?
2017. febr. 26. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapból a japán automaták a legmegbízhatóbbak. Bolygóművesek -bármit is jelentsen- csak az olajra kell figyelni. meg persze álló helyzetbe kell tologatni. Ha automatát vennék csak régi Swift jöhetne szóba.
2017. febr. 26. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, a Vitarákba is a japán sebességváltókat rakják, ami megfelelően karbantartva kb örök élet, + egy nap.
2017. febr. 26. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet köpködni,(most mindegy miért) de a család huszonkét éve nem vesz mást, csak új automata suzukit. Volt már mindenféle (automata)suzukink, csak Kizashi, meg Jimny nem...

jelenleg fut egy 1.3-as szedan, természetesen automata, és egy 1.5 GS automata(az enyém) A nejemnek is 1.5 ös GS kétajtósa van, baromira élvezi, hogy még soha nem fulladt le a kocsi, és megy mint a szél..

még soha nem voltunk egyik autóval sem szervizben (na jó, egyszer, mert gariban cserélték a WagonR jobb ablakleeresztő motorját)..

A kérdésre visszatérve, nálunk még nem romlott el suzuki automata váltó..

szóval örök életűek(még úgy is, hogy az ezres automatával építkeztem, utánfutót húztam, stb..sőt, a WgonR is bírta a cementet téglát, plusz rakott utánfutót..

mindezt közönséges hidraulikus aut váltóval.(ja, és a szervizben még nem akartak egyszer sem váltóolajat cserélni, mert a katalógus szerint sem kell).

A japók baromira értenek hozzá.

2017. febr. 26. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
#4: Kb hány kilométert futottak nálatok a Suzukik? :)
2017. febr. 26. 22:39
 6/8 crudy ***** válasza:
100%
A japan autok nagyon jol ossze vannak rakva. Tenyleg csak a valtoolajat kell neha neha lecserelned.
2017. febr. 27. 00:24
 7/8 anonim ***** válasza:

#5: sajnos nem emléxem pontosan, de százezer alatt eladjuk bármilyen is. a mostani 1.5-ös viszont annyira kényelmes, sportos, az előbbiekhez képest erős, hogy ez marad..már jóval száz felett van..a nejemében kevesebb van ugyan, de azt sem adjuk el. az 1.5 GS aut baromijól sikerült széria.

szerintem.

Ja, és az eladott autók azóta is működnek.Rozsda sehol.

2017. febr. 27. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem, mert az automaták 250-350 000km között szoktak először letérdelni, használat és olajcsere függvényében. Ha 100 000-ret sem raktatok egyikbe sem, akkor még szép hogy nem volt gond egyikkel sem :)
2017. febr. 27. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!