Volvo XC 70 típusú autóm van 2007-es még a régebbi típusú. Utólag ülésfűtés? Utólag parkolóradar?
Figyelt kérdés
Az autóban fekete bőrülés található. Sajnos az ülésfűtés hiányzik belőle mert az autót Olaszországi viszonyokra tervezték. Tudnátok segíteni hogy hol tudnák felszerelni ülésfűtéssel vagy hogy egyáltalán lehet-e?! Az autón ki van építve a parkolóradar de nincs beszerelve. Ezt lehet utólag beszerelni? Ha igen akkor légyszíves írjátok le hogy hol tudnám beszereltetni.#Volvo #Volvo XC70
2017. febr. 25. 21:57
1/5 A kérdező kommentje:
*Hátul van tolatóradar. Elől is szeretnék parkolóradart
2017. febr. 25. 22:03
2/5 anonim válasza:
Bőrülést kinyitni az szerintem problémás.
Radar az simán.
3/5 anonim válasza:
Utólag is meg lehet oldani az ülésfűtést és nem is az ülés része lesz a komplikált. A kapcsolót behúzni, ha a csoportkábelen nincs kiépítve akkor bekábelezni, programozni.
Ugyanez igaz a gyári tolatóradarra.
Akármelyik Volvo szerviz megcsinálja, vagy a Volvora szakosodott szerelők.
4/5 anonim válasza:
"Bőrülést kinyitni az szerintem problémás."
A bőrözés az csak egy huzat, ki kell venni az ülést alul kiakasztani a rögzítőkapcsokat és már lent is van a bőr.
5/5 A kérdező kommentje:
Körülbelül mennyibe kerülne ez nekem?
2017. febr. 26. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!