CRTDI-hez LIQUI MOLY vagy CASTROL?
Figyelt kérdés
WV CRTDI-hez melyik olajgyártó termékét ajánlanátok leginkább? Más márkákra is nyitott vagyok, ha jobb minőséget képviselnek a fentieknél! 10-15 ezrenként cserélem, jelenleg Castrol Edge van a teknőben.2017. febr. 25. 18:59
2/22 anonim válasza:
Én a Castrolra esküszöm mindenbe.
3/22 A kérdező kommentje:
Hát ez eddig döntetlen :D
2017. febr. 25. 19:37
4/22 Tomcatters válasza:
Egyebkent mind a ketto jo olaj, nem no name egyik sem, inkabb arra figyelj, h ne legyen hamisitott :D Egyebkent en Eneost v Motult hasznalok, ezeket nem igen hamisitjak esetleg Eneos sustina 5w30 v Motul EcoNergy 5w30
5/22 anonim válasza:
Mind a kettő megfelelő minőségű, a csereperiódusra kell figyelni. Lehet bármilyen prémium márka 30e km-es periódussal egyik sem fog félmilliót elfutni.(esetleg valami extrém körülmények között)
6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Max 15 ezernél cserélem az olajakat, 20 ezret még a 0W40-el sem mentem el soha, pedig nem nyüstöltem egyik kocsimat sem és meg is hálálták. De ez az első dízelem, így kicsit tanácstalan vagyok.
2017. febr. 25. 20:53
7/22 anonim válasza:
Castrol teljesen jó, talán egy cseppet olcsóbb, mint a Liqui, de ez se biztos. Az a lényeg a viszkozitás jó legyen, és ne hamisítottat vegyél.
Én Castrol-t használok 130.000 km óta, tökéletes
8/22 anonim válasza:
Amelyik megfelel a gyári olajspecifikációknak és ezt fel is tüntetik rajta.
9/22 A kérdező kommentje:
Bárdiéknál szoktam venni,gondolom ott azért eredetit árulnak? Vagy nem annyira biztos? :)
2017. febr. 26. 07:27
10/22 anonim válasza:
A Bárdinál elég horror áron van az olaj. Néztem már én is, de nagyon drága.
motorolajbolt.hu-n szoktam Castrol Edge Titanium FST olajat venni. Nem volt vele még gondom.
Gondoltam már én is Liquire, de amellett hogy drágább, ugyanúgy csak hidrokrakk alapolajból készül. Így maradtam a jól bevált Castrolnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!