Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 316I E36 (1996) vélemény?

BMW 316I E36 (1996) vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek?

2017. febr. 24. 20:32
1 2
 11/17 Mosqu!to ***** válasza:
Én valami régi Mazdára szavazok, ha mégis autó marad! (mert lettam megint tettel fel kerdest és megint benne van ez a fosputtony 316i...Te tudod haver, de siman ramegy 4-500 ezer plusszba mire helyre rakod... És jöhet az hogy a régi Mazda rohad, de ez elmondható az E36ra is!! És az 1.6os motor semmi nem lesz bele és 200ért nem menő hanem nevetség tárgya lesz az a bömbi...Nekem volt E39 amit árában vettem és nem vas árában, na arra is kellett rendesen locsolni a pénzt...akkor erre szerinted? Ezt kint már bontani akarták...kapásból ráversz több százezret és akkor még hol a gumi,biztosítás,fékek...És ha végre kész, lesz egy olyan BMW-d,amit kb mindenki otthagy és locsolod bele a benyát...mert beveri a 10et és sehova nem megy! Nekem most e90 330i van és ez is megvan 10ből, de akkor már senkit nem látok!:) így gondold át ezt! Telefonról írtam bocsi, ha kell még infó szívesen írok! Neked akarok jót! Nagyon fogod bánni ha beleugrassz!
2017. febr. 25. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Kinti papirokkal a BMW-nek ennyi a realis ara. Csak a papirozasa meg plusz 200!
2017. febr. 25. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Tehat nem feltetlenul szar, meg kell nezni. Amugy 20i ala en sem adnam. Azokat nem szoktak szettaposni a fiatalok.
2017. febr. 25. 20:32
 14/17 Mosqu!to ***** válasza:

Igen, talán kint 200 ezer az ára [tudom,hogy régi autó,de azért nem ez a reális ára! Feljebb kell keresgélni picivel kint is,ha jót akarsz,ami megy is,mert anélkül kár a BMW! Arra jó,hogy menjen! Szóval egy 325-330i azért nem 200 kint se,ha rendeset akarsz és nem Abdhul lefingott talicskáját! :) (bocsánat a szavakért,de nyomatékosítani kell! Én hoztam be sok mindent kintről még Magyarországon éltem és láttam a kinti helyzetet - Szerelő és Autóelektronikás vagyok.]

Na szóval! Kint lehet kapni "elfogadható" E36-t 200 körül,amivel talán nem kell sokat törődni!

DE! Ez itthon 200 ezer,ahogy kivettem! Most gondolj bele:

Verze 1.: Kiment a kereskedő bácsi az már egy x összeg egyből, a kiutazása! Aztán azt az autót meg is kell nézni, lehet nem ez volt az első amit akart, jobb estben talán igen! [Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy ha ment több helyre, akkor ment a benzin.] Na ha megvan az autó, akkor vagy hazahozta saját lábán,ami megint pár tízezer, de ezt kétlem! Ilyeneket nem nagyon hoznak lábon, ezekért a román trélerek mennek tucatszám! Szóval mondjuk trélerrel hozatta akkor megint hozzáad a költséghez! Ha alapból azzal ment,akkor a fogyasztással! Ezen kívül még ott az autópálya matrica és még belefog számolni egy X időt is, amit ez idő alatt megkeresett volna odahaza!

És mivel tudjuk,hogy a kereskedő nem szeretetszolgálat, mindent belefog számolni jócskán!

Verze 2.: Behozzák neki trélerrel és csak átveszi itthon,de akkor a tréleresre is igaz,ami a Verze 1-ben szerepel (talán kicsit olcsóbban.) és még rátesz némi hasznot az emberünk is!

És lehet ez rendes autókereskedő vagy csak magánszemély,aki hoz be ilyen - mondjuk ki!- romokat nem fog jótékonykodni!

Na akkor! Mennyi is az az autó odakint? Ha itthon 200 ezerért adja a saját hasznával és a behozatallal járó költségekkel?

2017. febr. 25. 22:04
 15/17 Mosqu!to ***** válasza:

Most néztem újra a hirdetést! A műszaki lejárt 2016-ban! Tehát ha most hozta, alapból nem tudott vele jönni lábon! Kint ezt már bontóba vitték volna, így ha nincs rajta TÜV, nem kap ideiglenes zoll rendszámot! Vagy 2016-ba hozta és a kutyának se kell!

MÉG EGYSZER ELMONDOM! mielőtt jönnek a belém kötések! Én nem rosszat szeretnék és nem a BMW-vel van bajom! [Volt E39-em és most E90-t hajtok.] Csak nem szeretném,ha beleugrana egy ilyen szarba a vásárló! Mert nagyon elfog menni a kedve mindentől és lesz egy újabb "BMW SZAR! FOS!" emberke, aki mindenhol ezt fogja mondani fűnek-fának. Csak azt felejti el megmondani,hogy vas árában vette és csodálkozik!

Főleg,ha esetleg első autó! Akkor kér ilyenbe ölni a pénzt! Vezetési élménye nem lesz és viheted mindig a szerelőhöz "okosba" javításért! Elfog menni a kedved az egésztől!

2017. febr. 25. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyetlen egy ertelmes kereskedo sem hoz be ilyen szar auto! Szerintem ezt a kocsit sajat reszre, vagy donornak hozhattak be! Gondolkodj egy kicsit. Egy ilyen kocsin mire behozza a kereskedo, mennyit is nyerhet? 20-30 ezret? Nem ér annyit az egesz. Meg amugy is ez meg euro 2-es, a regado is tobb. Kereskedok e46 ala nem adjak...
2017. febr. 25. 22:13
 17/17 Mosqu!to ***** válasza:
Szüleim még Magyarországon élnek, a Keleti részen (Debrecen) és faterom autófényező, kis saját vállalkozásban. Szinte csak autókereskedőknek fest és meglepődnél mi minden szart hoznak haza! [Legalább is Magyarország keleti részén ezt tapasztalom mikor hazamegyek!]
2017. febr. 25. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!