Igen, talán kint 200 ezer az ára [tudom,hogy régi autó,de azért nem ez a reális ára! Feljebb kell keresgélni picivel kint is,ha jót akarsz,ami megy is,mert anélkül kár a BMW! Arra jó,hogy menjen! Szóval egy 325-330i azért nem 200 kint se,ha rendeset akarsz és nem Abdhul lefingott talicskáját! :) (bocsánat a szavakért,de nyomatékosítani kell! Én hoztam be sok mindent kintről még Magyarországon éltem és láttam a kinti helyzetet - Szerelő és Autóelektronikás vagyok.]
Na szóval! Kint lehet kapni "elfogadható" E36-t 200 körül,amivel talán nem kell sokat törődni!
DE! Ez itthon 200 ezer,ahogy kivettem! Most gondolj bele:
Verze 1.: Kiment a kereskedő bácsi az már egy x összeg egyből, a kiutazása! Aztán azt az autót meg is kell nézni, lehet nem ez volt az első amit akart, jobb estben talán igen! [Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy ha ment több helyre, akkor ment a benzin.] Na ha megvan az autó, akkor vagy hazahozta saját lábán,ami megint pár tízezer, de ezt kétlem! Ilyeneket nem nagyon hoznak lábon, ezekért a román trélerek mennek tucatszám! Szóval mondjuk trélerrel hozatta akkor megint hozzáad a költséghez! Ha alapból azzal ment,akkor a fogyasztással! Ezen kívül még ott az autópálya matrica és még belefog számolni egy X időt is, amit ez idő alatt megkeresett volna odahaza!
És mivel tudjuk,hogy a kereskedő nem szeretetszolgálat, mindent belefog számolni jócskán!
Verze 2.: Behozzák neki trélerrel és csak átveszi itthon,de akkor a tréleresre is igaz,ami a Verze 1-ben szerepel (talán kicsit olcsóbban.) és még rátesz némi hasznot az emberünk is!
És lehet ez rendes autókereskedő vagy csak magánszemély,aki hoz be ilyen - mondjuk ki!- romokat nem fog jótékonykodni!
Na akkor! Mennyi is az az autó odakint? Ha itthon 200 ezerért adja a saját hasznával és a behozatallal járó költségekkel?
Most néztem újra a hirdetést! A műszaki lejárt 2016-ban! Tehát ha most hozta, alapból nem tudott vele jönni lábon! Kint ezt már bontóba vitték volna, így ha nincs rajta TÜV, nem kap ideiglenes zoll rendszámot! Vagy 2016-ba hozta és a kutyának se kell!
MÉG EGYSZER ELMONDOM! mielőtt jönnek a belém kötések! Én nem rosszat szeretnék és nem a BMW-vel van bajom! [Volt E39-em és most E90-t hajtok.] Csak nem szeretném,ha beleugrana egy ilyen szarba a vásárló! Mert nagyon elfog menni a kedve mindentől és lesz egy újabb "BMW SZAR! FOS!" emberke, aki mindenhol ezt fogja mondani fűnek-fának. Csak azt felejti el megmondani,hogy vas árában vette és csodálkozik!
Főleg,ha esetleg első autó! Akkor kér ilyenbe ölni a pénzt! Vezetési élménye nem lesz és viheted mindig a szerelőhöz "okosba" javításért! Elfog menni a kedved az egésztől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!