2/17 BiTOPro97 válasza:
Ha jól látom, a vezetőülés ülés még szét is van szakadva.
Meg ne haragudj érte, de ez már egy bontószökevény.
3/17 anonim válasza:
Nem venném meg. Egyrészt, mert Ford, másrészt meg rohad a kasznija és nincs valami jó állapotban. Szállításban tud segíteni, akkor valószínűleg a saját lábán nem képes a kocsi menni.
4/17 anonim válasza:
316i nem megy cserebe sokat eszik es oreg amivel szivas lesz.
Ha oreg bmw kell minimum 320i de inkabb 25i. Meg legyen loved boven!
Egy fapados 16i sose fogja azt nyujtani mint egy sok extras es nagyobb motoros. Arrol nem beszelve ennyi idosen mindig lesz valami aprosag vele.
5/17 anonim válasza:
Jó ez a BMW. Itt a múltkor megmagyarázta valaki, hogy tuti ha veszel egy 200 000-res BMWt és apránként csurgatod bele a vételárának a többszörösét! Higgy neki, ő BMW tulaj :D
6/17 Mosqu!to válasza:
Miért akar manapság mindenki BMW-t venni 2-300 ezerért? Miért akarjátok leszopatni saját magatokat? Ennyi pénzért még a Suzukiba is bele lehet nyúlni, nemhogy BMW-be...:)
Nem fikázásként,csak jót akarok! Nekem is BMW van, igaz újabb,de akkor is!
7/17 A kérdező kommentje:
Akkor milyen autó max 200e Ft?
2017. febr. 25. 07:16
8/17 anonim válasza:
Hát nem tudom... Ez a 2 autó nagyon gyanús. Gondolj csak bele: mindkettő lejárt külföldi okmányokkal. Vagyis kint már ment volna a bontóba, de valaki "megmentette", hogy majd ő pénzt csinál belőle. Ráadásul kiment érte, hazahozta, és még keresni is szeretne rajta. Ha mindent kiszámolsz, talán 50.000-ért ha vették őket. Ez a kinti eladónak jó, mert ha bontóba viszi, még neki kellett volna fizetni érte, így meg kapott érte valamit. Nézz inkább érvényes magyar okmányos kocsit. És 200.000 forinttal inkább felejtsd el a bmw-t meg a fordot. Én néznék egy rêgi Suzukit a helyedben.
10/17 anonim válasza:
Ahogy gondolod. A yamaha dt-ket sokan dícsérik ha jól tudom. Motoros cuccod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!