300k-ért tudok BMW-T venni, olyat ami majdnem 200 lovas?
1,5 millió az már azért egy nagy ugrás a 300ezerhez képest. Ott már más a képlet. Ha annyid van rá, akkor olyan 1,1-1,2 milláig érdemes nézned, hogy beleférjen az átírás, esetleges nagyszerviz stb.
Én magyarországit vennék, lehetőleg olyat, aminek leinformálható előélete van. Van egy ismerősöm, aki foglalkozik autó behozással, és ő mondta, hogy 2 milla alatt nem igazán éri meg. Mire rátevődik a regadó, a kereskedő haszna, a behozatal ára, már ott vagy, mintha egy jó állapotú itthonit vettél volna.
#62: Vigyázz mit mondasz, mert a végén még büntit kapsz :)
Egyébként én már azzal a "behajtani tilos" táblával jeleztem, hogy a kérdés kitaláció, és még mindig itt van, szóval...
En 15evet adtam meg, bar 15eves bmw nem kerul ennyibe. 2500ccm3 es 200 loero. A kalkulator szerint 127000 az atiras. Ha driftelgetni akarsz akkor nem h egy olcso verda kell neked. Egy normalis sper difi (persze ganyul ossze lehet heggeszteni) egy eros motor ami birja h tiltasig porgeted. (Az en automban a motor kb 300 papir.) Evente uj garnitura gumi amibol ha olcsot veszel akkor csak porogni fogsz nem driftelni. Nemetbol se eri meg mert egy ekkora gep regisztracioja nagyon sok. Nem 300 de ha osszesen annyit koltesz ra akkor sehogy nem fogod behozni. A baj az, h vehetnel egy rom hatsokerekes autot 300ezerert de te bmwt akarsz. Ennyiert egy hulladekot fogsz kapni. Ebbol nem lehet bmw-t venni. Az elso bmw-m egy 98as 320d volt amit a te kereted tobb mint duolajabol vettem de azzal is foglalkozni kellrtt sokat. 300ezert 200 lo?? Nem lesz ilyen es ezt ugy mondom h ismerem a bmwket, az arukat es latom h mennyien vannak akik "béemvét akarok de nincs pfénzem nem baj had fustoljon mint egy mozdony, az se baj ha szetrohad mert van egy bféemvém" ne akarj te is ilyen lenni. A driftre atalakitott bmw-k meg rengetegbe kerulnek. Nem azert neznek ki szakattan mert azok hanem mert nem kell ra a szep feny meg az ules meg a lokos de a futomu, a motor az naagyon egyben van.
igazad van kerdezo, ne hagyd magad, ha te ilyet akarsz venni akkor ne engedd magad lebeszelni! kulonben is kik ezek hogy itt ugatnak neked?! jarjanak ok az o autojukkal! #bmwpower,#sorhat
ezt írnám egy alternatív valóságban!
valójában a véleményem az hogy vagy troll vagy vagy egy divatmajom ratyi 14 éves! akinek fingja nincs semmiről ráadásul... toltsd csak le vmelyik forzat es csapasd a haverokkal hulyegyerek...
#péenvé,#316,#2000ertkerekbele....
"Gumi az van havernal," :D
"haverom bmwje sem volt több " :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!