Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e46 320D 136 lovas auto,...

Bmw e46 320D 136 lovas auto, gyarilag turboval van felszerelve?

Figyelt kérdés

Ha nem akkor mennyibe kerulne a turboztatasa?

Nem akarok ilyenre kolteni es ilyen autot venni csak erdekel mert azt hittem h a bmwnel a tds a turbodizel.

2017. febr. 9. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
gyarilag turbos
2017. febr. 9. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Sokkal tobbet fogyaszt mint német 1.9TDi tarsai?

Koszi a valaszt

2017. febr. 9. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Annyira nevetségesek ezek a kérdések.

Ha valaki annyira életképtelen,hogy nem tudja magától kisakkozni hogy a 2 literes dízelmotor turbó nélkül nehezen lenne 136 lóerős,az mégis minek gondolkozik olyanon hogy turbósítás?

Kicsit az a kategória,mintha megkérdeznéd hogy mi a különbség az artéria meg a véna között,majd utána egyből az érdekelne,hogyan kell szívet átültetni.

Egyébként ha egy 320D fogyasztása minimálisan is izgat,akkor talán nem ez az autó lesz a leggazdaságosabb számodra,főleg úgy hogy magad hozzá se tudsz nyúlni.

Egyébként e46 dízelt csak úgy szabad venni,ha van rá legalább 700e-1 millád félretéve folyamatosan,amit bármikor rákölthetsz.

2017. febr. 9. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolonak javasolnam a masodik sor ujraolvasasat.
2017. febr. 9. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
A BMW-nek egyetlen szívó dízelmotorja létezett, amit úgy 25 éve nem gyártanak.
2017. febr. 9. 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

A TDS IS turbódízel.

Amúgy a 320D jellemzően többet eszik egy literrel az 1.9 pdtdi-nél is. Mikor 1.9-es Audim volt, akkor elmentünk egy ismerősömmel egy 450 km-es útra, végig együtt mentünk, egyforma tempóval (nem mentünk lassan), nekem 6 liter, neki 7 liter lett a fogyasztás.

2017. febr. 10. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Többet eszik mert jobban nyomják nem sok olyat lattam aki finoman normalisan gyorsitana a 320d vel. Na nekem ilyen van mivel dolgozni járok vele nem akarom szétgyilkolni gyengébben nyomom a pedált és ugy 90 el megyek, 5,2-5,5 az átlag( telitankolásos méréssel) ez 99% országút 90 el kb 60 km közte 2-3 kissebb település. Pályán 6,5 az átlag ha 140 el megyek végig. 136 lovas 20d. Tehát ha valaki nem csak tapossa annak keveset fog fogyasztani.
2020. febr. 28. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!