Mini Cooper-t használtan inkább itthon, vagy külföldön érdemes venni?
Szia
Esetleg, nem tetszene egy Opel Adams? Vagy egy Ford Fiesta az újabb generációból.
Szerintem találni nem prémium gyártónál pofás autókat, "bevált" tartalommal.
Audi A1, Mini, Merci A osztály: lehet hogy nem a kukit szeretik, de nem is férfiak, maximum annyira mint ezek a mai piperkőc Bieber-hasonmások, akik több időt töltenek a fürdőszobában mint a nők.
Sokan nem a megbízhatóság alapján választanak autó, a Rönókat, Citroeneket is vásárolják, tehát ebből sok dologra nem lehet következtetni.
A Mazda RX8-as sem a gondtalan millió km-es futásteljesítményről híres mégis veszik, mert van akinek van stílusérzéke.
A férfi-női dologban nem méret számít, ha már belekeverted az A3-at is. Egy A3 tud szép lenne, dögös, férfias, egy Mini nem.
Női kisautók: A1, Ka, Mini
Férfi kisebb autók: Golf, Leon, A3
" lehet hogy nem a kukit szeretik, de nem is férfiak"
Számomra az a nem férfi, aki egy autó alapján dönti el ki a férfi... nekünk is van merci A140-esünk, és járok vele, pl a gyereket ezzel hordom iskolába, holott van mellette egy ford focusom is. Akkor most én ratyi vagyok? Gratulálok a szép logikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!