Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini Cooper-t használtan...

Mini Cooper-t használtan inkább itthon, vagy külföldön érdemes venni?

Figyelt kérdés
Németországban például.

2017. febr. 23. 09:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ha mindenképpen Minit szeretnél, azt Németországban érdemes(-ebb) megvenni. De szigorúan magánkézből. Itt sokak használják második autóként, főleg kisebb bevásárlásra mennek vele. még a feleségem főnökének (majd' 2 méter fickó) is ilyen van, pedig a 6200 €-s fizetéséből ülhetne akármilyen autóban.
2017. febr. 24. 11:28
 22/30 joco5582 ***** válasza:
0%

Szia

Esetleg, nem tetszene egy Opel Adams? Vagy egy Ford Fiesta az újabb generációból.

Szerintem találni nem prémium gyártónál pofás autókat, "bevált" tartalommal.

2017. febr. 24. 12:46
 23/30 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek "túl újak", a használtak is 2 és fél millió felett vannak.
2017. febr. 24. 16:33
 24/30 anonim ***** válasza:
77%
Csak úgy tényként közlöm, hogy a németeknél rengeteg férfi minit használ. meg lehet nézni, nyilván mert borzasztóan megbízhatatlan autó, és mert valószínüleg ennyi ratyi van ... nem hiszem. szerintem nem csajos autó, mint ahogy mercedes A osztallyal is rengeteg pasi jar (2004 utani, 2012 elotti), akkor nyilvan ok is bu**zik... mint ahogy audi a1-a3-mal is, ok szinten ... anyám ... attol, hogy egy auto nem audi Q7 méretu, mar mindjart noi? tipikus kinek a farka hosszabb idiotak...
2017. febr. 25. 09:11
 25/30 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Audi A1, Mini, Merci A osztály: lehet hogy nem a kukit szeretik, de nem is férfiak, maximum annyira mint ezek a mai piperkőc Bieber-hasonmások, akik több időt töltenek a fürdőszobában mint a nők.

Sokan nem a megbízhatóság alapján választanak autó, a Rönókat, Citroeneket is vásárolják, tehát ebből sok dologra nem lehet következtetni.

A Mazda RX8-as sem a gondtalan millió km-es futásteljesítményről híres mégis veszik, mert van akinek van stílusérzéke.

A férfi-női dologban nem méret számít, ha már belekeverted az A3-at is. Egy A3 tud szép lenne, dögös, férfias, egy Mini nem.

Női kisautók: A1, Ka, Mini

Férfi kisebb autók: Golf, Leon, A3

2017. febr. 25. 09:38
 26/30 anonim ***** válasza:
63%

" lehet hogy nem a kukit szeretik, de nem is férfiak"

Számomra az a nem férfi, aki egy autó alapján dönti el ki a férfi... nekünk is van merci A140-esünk, és járok vele, pl a gyereket ezzel hordom iskolába, holott van mellette egy ford focusom is. Akkor most én ratyi vagyok? Gratulálok a szép logikához.

2017. febr. 25. 09:45
 27/30 anonim ***** válasza:
40%

[link]

csakmert a mini tipikus női...

2017. febr. 25. 09:49
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Jah, ez meg egy tipikus Mini...
2017. febr. 25. 14:46
 29/30 joco5582 ***** válasza:
Az igaz 2 millióért azok még nincsenek. De mi lenne, ha választanál egy kis Peugeotot, vagy Suzukit, Pandát, bármit amiből sok van, és 150ezerért csináltattnál szép új kárpitot, szinekkel, kívülre mintás dekorfóliával. Ültem több ilyen kocsiban, egyiknél sem mondtam volna meg, hogy nem gyári. Így lenne egy egyedi új beltered, nem pedig leütött prémium autó, amire a gatyád is rámegy plusz minden kapcsolóján kárpitján látszanak az évek.
2017. febr. 25. 19:04
 30/30 anonim válasza:
52%
A Fiat 500 valóban ocsmány autó. Remélem Mini-t vettél.Nő vagyok, nekem az van és imádom. Azt is, ahogy megnézik és azt is, ahogy már évek óta teljesít.Ez olyan, mint az Iphone.Amíg nincs a jószágnak "ájfonja",addig fikázza, aztán, ha egyszer megveszi, a kezébe veszi ( nem úgy,hogy kölcsönadják egy órára), egyből ku>rva jó.
2017. nov. 2. 03:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!