Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mini Cooper-t használtan...

Mini Cooper-t használtan inkább itthon, vagy külföldön érdemes venni?

Figyelt kérdés
Németországban például.

2017. febr. 23. 09:01
1 2 3
 11/30 Beviz Elek ***** válasza:
0%

Sehol nem érdemes.

Ráz, olyan sportosra sikeredett, de mégis annyira van sportkocsi érzésed mint egy Zastavaban. Arról ne is beszéljünk hogy kívül még bepiálva elmegy a csajoknak, de belül nagyon csúnya, az egész autó olyan mint egy drogosan átrajzolt Trabant

2017. febr. 23. 10:32
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem akarok nagyon csajozni, én magam is nő vagyok :D

Nem egy hatalmas autó, ami nálam nagyon fontos. Hiába szeretem pl a legtöbb sedan-t, ha nekem az egyszerűen túl hosszú mindenhez, és a kuplungot se érem el...

A rendes válaszokat köszönöm, és azt is köszönöm, aki megindokolja miért jó vagy sem szerinte.

2017. febr. 23. 10:35
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha csaj vagy, akkor vegyél FIAT 500-at. Vagy Lancia Y-t.
2017. febr. 23. 10:58
 14/30 A kérdező kommentje:
a Fiat 500 egy borzasztó autó szerintem. A Lancia Y egy fokkal jobb, bár kicsit mintha be lenne tépve, majd nézek róla cikkeket, mi is ez.
2017. febr. 23. 11:04
 15/30 anonim ***** válasza:
Miért borzasztó? Bezzeg a Mini, ugye?
2017. febr. 23. 12:53
 16/30 anonim ***** válasza:
Valamit fontos tisztáznunk kérdező. Nálad a kinézet dönti el, hogy mi a jó és rossz autó?
2017. febr. 23. 12:56
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem. Attól még lehet róluk véleményem.
2017. febr. 23. 15:13
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Csávó létedre Mini-t akarsz venni? :D Bemelegedtél? :D
2017. febr. 23. 16:30
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Hú kérdező, én vagyok akinek volt Coopere és szintén nő vagyok. És mire cseréltem? Fiat 500-ra. Gyönyörű belső, keveset eszik, könnyű irányítani és megy is, mint a golyó. Vagy még az új Micra volt versenyben. Ne haragudj, de látszik, hogy gőzöd sincs az autókról. Egyik sem volt neked, nem tudod milyenek, csak látod. Ilyenkor szégyellem magam, mikor a hozzád hasonlók miatt beskatulyáznak "tipikus női sofőr" bélyeg alá.
2017. febr. 23. 17:05
 20/30 A kérdező kommentje:
Igen, nem volt még. Úgy hogy legyen róla véleményem? De persze, tipikus női sofőr, mert valakinek más autó a prefenciája :D Ha jobb kocsid lesz tuti jobban vezetsz majd.
2017. febr. 23. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!