Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 300000ér...

Milyen autót vennétek 300000ért ami nem vált ki szánakozást az emberek többségéből? 27F

Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valamilyen régi szoci autót. Mondhatod, hogy azért van olyan, mert szereted a retrót.
2017. febr. 22. 13:28
 2/11 hun_74 válasza:

Autót magadnak veszel, nem másnak kell vele kegfelelned...

Azért veszel 300körül, mert gondolom nincs rá 3millád...

Kinek mi köze van hozzá???

Akinek nem tetszik, ne nézzen rá!!! :)

2017. febr. 22. 13:33
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Opel asta F eddig bárhova mentem vele mindenkinek volt szinte szép emléke vele :D És annyira nem vetik meg mint a suzukit .. Persze ez se az az autó amit szeretnek az emberek de gyakrabban hallod hogy a hülye suzukis mint a hülye opeles :D
2017. febr. 22. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Én megszállottja vagyok a 300 ezres autóknak, nekem van 5 belőle és még mindig gyűjtöm őket, szombaton fogok venni még egyet, egy Opel Corsat, 1.4-est. Ez valami kattanás nálam. Sőt, én vettem Mazdát 100ezer forintért ami azóta is kitűnően működik, egy baj van vele, piros és mindig bebámulnak, azt hiszik valami csini csaj vagyok...

Amúgy meg tök vicces minden nap más autóval bemenni melóba, és a kötelezőjük összesen annyi mint egy Audi a6-nak. És az csak 1 autó. Jó, mondjuk b3 vagyok mert nem rég lett jogsim, meg kedvezményre is jogosult vagyok a biztosítónál, de akkor is! :)

2017. febr. 22. 13:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Nekem a peugeot306, citroen xsara, fiat bravo/a tetszik esetleg még az f astra , suzuki,szociautók kilőve.
2017. febr. 22. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha fontos számoda az idegenek véleménye, akkor olyan autót vegyél háromszáz-ezerből, aminek kirívóan ép a fényezése, ķülönösen szép a külső állapota! Ez márkától és típustól független kritérium, az első pillantás szerinti megítélésben ez játsza a legnagyobb szerepet.
2017. febr. 22. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm vett egy e36 bmw-t 150-ért aztán múltkor kioktatott hogy minek vettem egy "mezei" autót sokkal többért amikor ilyen olcsón is lehet menő BMW-t kapni (ami persze kirohad alóla pár hónap alatt).

Viccesek az ilyen emberek akik a "szomszédoknak" veszik az autót...

2017. febr. 22. 14:44
 8/11 A kérdező kommentje:
# 6 Igen olyat akarok mindenképp ami külsőleg szép,de ezt magam miatt leginkább.
2017. febr. 22. 14:46
 9/11 A kérdező kommentje:
A nagyautók azok felejtősek ebben a kategóriában ilyeneket nem is nézegetek. Bár még az 1es Lagunák is tetszenek.
2017. febr. 22. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"akkor olyan autót vegyél háromszáz-ezerből, aminek kirívóan ép a fényezése, "

Igen, ez hatalmas igazság. Sokan feszítenek 10 éves VW-ben, meg Audikban, amiknek a fényezése hányinger, tiszta karc az egész, meg kopott, esetleg már rozsdás is. Ja meg soha nincs lemosva. Az ilyen autók kinéznek legalább 20 évesnek. Viszont egy F Astra, vagy bármi hasonló régi autónak ha szép a fényezése, nem karcos és kopott, nagyon jól tud kinézni.

2017. febr. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!