Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy manapság kihalt a srácok többségéből a romantika, a figyelmesség, a törődés és a tisztelet egy lány iránt?
tessék! itt ezen megy a történet!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Miért? Kihalt? :D (,de bocs már foglalt vagyok :D ezekszerint nem véletlen, ha ilyen nagy a keresés az ilye típus felé)
Am sztem nem nagyon fog érdekelni ez a kérdés senkit, mert kinek a pap, kinek a paplan. És akiben ez nincs meg ( amiket írtál) az nem is fogja bevallani, mert nem is tud róla hogy van ilyen vagy hogy benne nincs.
Sok szerencsét a keresgéléshez :D valaki tuti lesz.
Nem leb@szás, És teljesen igazad van, hogy kevés az ilyen. már csak a haverjaim körében is.
15F
(amúgy xD)
szval komolya férfi akkor megse szólalj...:D
mondjuk énis csak 16 vagyok de ez nekem akkorsem jönbe...
Úgy, hogy nagyrészt a nők akarták ezt. Tessék, megkapták, egyék is meg amit főztek maguknak!
Ettől függetlenül én megmaradok normálisnak :)
Miért van az, hogy manapság a lányok folyton sírnak, hogy a kőbunkók megalázzák őket, és hol vannak a normális pasik, persze amikor azok próbálkoznak elteszik FriendZone-ba?
Ezt is kérdezhetnénk...
Ja és azt is hogy hány millió a négyzeten ilyen kérdés lesz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!