Mentos kérdése:
Autóvásárlás előtt állok, mind a Suzuki SX4 cross és a Nissan qashqai tettszik, melyik a megbízhatóbb?
Figyelt kérdés
Melyikkel érdemes hosszú távra tervezni ? Értem ezalatt hogy legalább 10 évig ?2017. febr. 21. 20:59
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg a tartósság, és megbízhatóság az elsődleges szempont, akkor én a kettő közül a Suzukit választanám. A qashqai-nak már nem sok köze van a japánokhoz, tele van renault alkatrésszel.
2/7 anonim válasza:
Az SX4-t,a Nissan már valóban nem japán,főleg amiket ide hoznak,bár ez sok esetben a Suzukira is elmondható,meg elmondható is volt.
Viszont kizárólag benzinest Suzukiból.
3/7 anonim válasza:
Ha tényleg a tartósság, és megbízhatóság az elsődleges szempont, akkor én a kettő közül a Nissant választanám. Az sx4-nek már nem sok köze van a japánokhoz, tele van renault alkatrésszel.
4/7 anonim válasza:
A Nissan-t,az SX4 már valóban nem japán,főleg amiket ide hoznak,bár ez sok esetben a Nissanra is elmondható,meg elmondható is volt.
Viszont kizárólag benzinest Nissanból.
5/7 Tomcatters válasza:
En is a Suzuki sx4-ez javaslom ,az utolso normalis nissant 2004 be gyartottak,azota renault sajnos :/
6/7 anonim válasza:
Sx4, valamelyik benzinmotorral. Lehet, hogy Esztergomban szerelik össze, de az hülyeség, hogy nincs köze a japánoknak hozzá. (két legfontosabb része az autónak, motor, váltó vajon honnan jön?)
Nissan, amióta összebútorozott a Renaultval, már messze nem az a technológia, mint ami valaha, szebb időkben volt.
7/7 anonim válasza:
Még egy szavazat a Suzuki mellett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!