Fibbrizzo kérdése:
Lambda szonda teljességének hiánya mit jelent?
Figyelt kérdés
A katalizátor elötti szonda lett cserélve szerelö cserélte és most vittem ujra hibakod kiolvasásra és azt jelzi a lambda szonda müködése nem teljes.Ilyenkor mi lehet ?2017. febr. 21. 19:42
1/8 anonim válasza:
szar a lambdaszonda, vagy a vezetéke megszakadt
De ezt a szerelőtől kellett volna megkérdezned:)
2/8 anonim válasza:
Elbaxott valamit a szerelo!
Eleve mi az hogy utana diagra viszed. LoL
3/8 A kérdező kommentje:
talán azért mert a szerelö után jo volt 2 hétig azt jelezte a hibát a müszerfal nagyokos ,
2017. febr. 21. 21:04
4/8 anonim válasza:
Rossz vagy bontott vagy gyári selejt (elég ritka) alkatrész került az autóba. Ha 2 hétig működött, akkor valószínűleg nem a szerelő cseszte el. bár kitudja...
5/8 A kérdező kommentje:
univerzális lambdaszoda volt .uj én vettem .
2017. febr. 21. 23:39
6/8 anonim válasza:
Legtobb univerzalis egy f0s!!!!!
7/8 JulesTS válasza:
A legtöbb ECU nem szereti az univerzális szondákat. Volt olyan autóm amiben jól működött, de a jelenleginél az univerzális szondával nem indult el a lambdajel szerinti szabályozás (vészüzemben ment az ECU). Gyári új szonda drága lett volna, vettem bontottat feleannyiért mint az univerzális. Másfél éve az van benne és jól érzi magát...
8/8 A kérdező kommentje:
hát igen ,nekem a gyári 40 lett volna igy az univerzális egy 10 es volt ,
2017. febr. 22. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!