Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha fújom a MAF szenzort,...

Ha fújom a MAF szenzort, változik a feszültség a két szálon, de a motor ugyanúgy jár. Ez kéteres fajta. Nem kellene változnia az alapjáratnak?

Figyelt kérdés

2017. febr. 20. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ennyi tudassal vidd el szerelohoz. Jo nagy baromsag amit csinalsz.
2017. febr. 21. 07:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű dolog. Ha nem akarsz szerelőhöz menni akkor cseréld ki azt a légtömegmérőt, abból baj nem lehet. Csak mielőtt nekiesel nézzél youtube videókat, meg olvasgass márkafórumokon esetleg kérdezzél ott nyugodtan. Én is pont ezt tettem mikor a nagy hideg beköszöntött. Nekem nehezen indult az autó, de ha beindult akkor semmi gond nem volt és mégis cserélni kellett a légtömegmérőt. Ha csere mellett döntesz akkor ne felejtsd el levenni az akku negatív kábelét egy bő órácskára, mert akkor a motorvezérlő elfelejti a betanult paramétereket és "tiszta lappal" indul újra.
2017. febr. 21. 07:27
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Vegulis cserelje ki potyara.....

Mondjuk ha van egy a bal hengersoromnal es egy a jobbnalvakkor az ketto db es ha darabja 150eft az 300eft. Oke ne vigyuk szerelohoz sose a kocsi mert mindenki ert hozza es a szerelo csak lehuzna loveval mert olyan....

Sok mekk mester!

2017. febr. 21. 08:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Keresztben beépített háromhengeres, ezres blokknak mióta van bal hengersora? :P
2017. febr. 21. 11:55
 5/14 anonim ***** válasza:

Ott nincs de most úgy a GYKn lévő ilyen kérdésekre reagálva írtam!

Mert 3hengeres ezres van a kérdezőnek?

És dulpa motoros? XDDDDD "NAgyon menő"-t már hiányolom a duplamotorossal :P

2017. febr. 21. 12:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyes...próbálom imitálni a légáramlást a szenzornak. Eközben mérek a két éren. Változást mérek. Kérdeztem róla. Akkor te miért ócsárolsz? Nincs jobb dolgod? Menj, és takarítsd le az olajat a trabid motorján.
2017. febr. 22. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Azzal az olajos trabival már régen visszafelé fognak jönni, amikor te még el sem indultál.

GO TRABI GO!

Te meg fújogasd és mérjed, a kéteres MAF szenzorodat az emberi kor legvégső határáig. :D

2017. febr. 22. 13:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez esetben ne fújad, hanem szíííííííjjjad és ne a MAFot, hanem a rudamat.

Sose értem meg mért jó otthon kókányolni a mekkmestereknek. Legalább egyszer az életben egy mekkmester ezt elmondaná!

Gondolom te se mondod el miért nem szerelőhöz viszed a kókányolás helyett.

Pár kérdés:

Szerinted azzal hogy fújod szerinted mi történik és hol milyen a nyomás értékek alakulnak ki?

Szerinted az alapjáratnak mi köze a MAF hoz?

Szerinted az alapjárat értéke mitől függ?

Szerinted a MAF miért van az autóban?

Szerinted a MAF értékétől mik függnek?

2017. febr. 22. 13:23
 9/14 veterán vas ***** válasza:
Döntsd el, hogy egy fúvós hangszeren akarsz megtanulni játszani, vagy autódat próbálod megjavítani? ;)
2017. febr. 22. 14:09
 10/14 A kérdező kommentje:
Még jó hogy nem lettem autószerelő...Ilyen kis okoska lennék, mint te... :DD
2017. febr. 23. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!