Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki ha 800 ezres kocsit vesz...

Ciki ha 800 ezres kocsit vesz egy 27 éves diplomás?

Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 09:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%

Az a ciki,hogy egy felnőtt ember azzal foglalkozik,hogy mások szerint mi a ciki.

Én szerintem sokkal cikibb egy sokmilliós Audi A2,mint egy 20 éves Toyota Celica 800 ezerért.

Egyébként biztosan olyan egybites emberek véleményére adnék,akik egy autót az életkora és az ára alapján ítélnek meg...

2017. febr. 19. 11:26
 22/30 anonim ***** válasza:
23%

Tomcatters, ha ennyire f/sz* a 20 éves 800.000es autó akkor te miért említed meg mindenhol, hogy neked egy újonnan vásárolt Accord-od van?:)

Egyébként a kérdező szerintem arra utalt, hogy van egy bizonyos réteg, ahol nem kivagyiságból, hanem egész más okokból de az autó státuszszimbólum. Nyomogassátok tovább a minuszt...

2017. febr. 19. 11:52
 23/30 Tomcatters ***** válasza:
93%
Az egy dolog ,de attol meg a 800 ezer ft auto is lehet f#sz@ :) Sött olcsóbban is ,ha olyat fogsz ki akinek gazdaja is volt,nem csak hasznaloja .... Ma mar nem vennek ujat,mert penzkidobas (az evek alatt rajöttem)
2017. febr. 19. 12:10
 24/30 anonim ***** válasza:
45%
Tomcatters. Amúgy ezt én nem értem, hogy miért nem cseréled le az Accordot újabbra 7.gen helyett 8.gen re ??? .. Sokkal szebb én már rég vettem volna újabbat a helyedbe(és ez nem 0km es )
2017. febr. 19. 12:59
 25/30 Tomcatters ***** válasza:
Mert nem lenne ertelme 7.gen 8.gen ugyan az szinte . Enyembe van biztos 146 ezer valahany km amit 80%-ban M2 autouton ment bele 10%,kulfoldi utak ,maradek keves varos........ , ha megnezel 8 geneket sokba 200 ezren felul van, plusz ki tudja... Es ami fontos 7-10 ezrenkent, vagy evente csereltem benne az olajat/ szurot
2017. febr. 19. 13:21
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha kocsit veszel ,ne az érdekeljen h ki mit szól rá. olyat úgysem fogsz tudni venni ami mindenkinek jó ,mindig lesz egy akinek nem fog megfelelni. Ne másoknak vegyél autót,hanem saját magadnak. Magyar betegség h mind egy kocsitól vár presztízst ,ha valakit kedvelnek,felnéznek rá akkor ne a kocsi miatt tegyék.
2017. febr. 19. 19:52
 27/30 anonim ***** válasza:
48%
Tomcatters, szóval minden kis csírának jó a 800.000es kocsi, de azért te annál meg több vagy:) Értem, nehezen védhető álláspont így a válaszok tükrében, de ezek szerint mégis a lepontozott válaszaim a helytállók;)
2017. febr. 20. 06:48
 28/30 Tomcatters ***** válasza:

Nem ,attol senki nem lesz tobb, mert pl dragabb autot ves ,nyilvan,ha lesz lehetosege a kerdezonek dragabb autot venni, akkor meg fogja tenni, vagy bar ki mas :D

Egyebkent mi bajod van a 800.000 ft os autokkal ? Annyi penzer is nagyon korrekt autokat lehet venni ,ha nem kintrol behozott lepukkant ujonan kozel 10m ft-os e46 akar venni ,mert abbol ennyiert a leg alja van .

Masik meg nem tudom,hogy ki pontozgatja lefele a valaszokat,de en NEM ,a tiedet se, es senkietse szoktam

2017. febr. 20. 09:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom a 800.000es kocsikkal, az enyém is annyi:)

A kérdés arra irányult, ha szerinted is annyira jó a 800.000es kategória és tökéletesen elegendő, akkor miért írod le minden ilyen kérdéshez, hogy te szalonból vettél Accordot tízszer annyiért:) Vagy ez csak önigazolásnak kell?:)

2017. febr. 21. 13:31
 30/30 Tomcatters ***** válasza:

Hova írtam le ?

Csak ,akkor szoktam leirni,h pl olyat kérdeznek,hogy ki mennyire van megelegedve az autójával ... Oda alt azt is leirjak,h miota használják ... mennyi km van benne,mert az fontos ... Regebben nem igazan irtam le ... csak akkor meg jöttek az olyan kommentek,hogy ... persze 12 éves es 140 ezer van benne,aztan linkelgettek be szorgosan,az óravisszatekerős tc cikkeket .... Azt h mennyiert vettem tan sosem irtam le , max ha kérdezték ,de nincs abba semmi... főleg,h itt total ismeretlen emberek vannak fedőnévalatt,v nevnelkul ...

2017. febr. 21. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!