Ciki ha 800 ezres kocsit vesz egy 27 éves diplomás?
Én is 27 voltam amikor diploma után megvettem 800.000ért az autómat. Ciki, nem ciki ez van. Mondjuk az sem mindegy milyen az a kocsi. Mert ha mondjuk van egy tiptop Golfod az oké, de egy lógó belű, rohadó E46 szerintem inkább gáz.
Lassan 3 évet lehúzott már nálam, lassan azért ideje lesz cserélnem. Mondjuk én megyek felfelé a ranglétrán, szóval némi státuszszimbólum jellege van már a dolognak, de akkor sem szedánt fogok venni, hanem agresszív hatchback-et:)
Jóhogy ciki. Azért diplomázol, hogy ilyen tragaccsal jelenj meg? Ki kell nézned valahogy!
Vicc volt. Semmi értelme a diplomádnak, ha ennyi eszed van, hogy ilyet kérdezel.
Elvagy te ájulva?? 800.000-ért olyan szép Audi A6-osat veszel hogy a csajok csakúgy uggrálnak bele😅
Hol élsz te istenem egyébként egyetértek a #2-el ezé kár volt az a sok év tanulás😅
Először az jutott eszembe, amit #3-as írt.
Egyébként nagyban függ attól, hogy milyen körökben mozogsz. Ha csak kocsmázni járni kell, akkor nyilván ciki, mert a legelső ember megfogja jegyezni, hogy túl drága az autó. De ugyan ez van a másik végleten is.
Attól függ miből diplomáztál.
Ha csirketenyésztésből,akkor nem ciki
Bill Gates egy mezei Toyota Yarissal jár.
Tehát Neked mindenképpen dukál valami "márkásótó" hiszen diplomás vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!