Renault Megane 2 1.4 16v miért nem indul elsőre?
Figyelt kérdés
Van egy már a kérdésben említett autóm 2006-os. A problémám az, hogy sosem akar első gombnyomásra indulni, mindig csak 3-4 próbálkozás után hajlandó beindulni, de ha beindul akkor jó minden nem ráz a motor, jól húz, nem fogyaszt sokat. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a probléma. Egyszerűen csak nehezen indul. Tud nekem valaki valami tippet adni mi lehet ennek a jelenségnek az oka? És igen, tudom, hogy francia, próbáljunk ettől elvonatkoztatni. Köszönöm.2017. febr. 19. 08:52
1/2 anonim válasza:
1.2-es Thaliánál az oldotta meg a hasonló problémát, hogy az OMV-nél kezdtem el bele tankolni csak. Azóta elsőre indul 2 hét állás után is. Komolyan.
2/2 anonim válasza:
Feleségem Scenic 2 autója hasonló tüneteket produkált, én cseréltem üzemanyag szivattyút, és azóta mindig pöccre indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!