Hol találom meg az Autóba beépített Chip-tuningot a G-astra 1.7 Tdi-be? Vagy ez csak a program átírásával történik?
minek viszed tisztességtelen szerelőhöz? ez lenne az első kérdésem...
második: gondolom nem te chippeltetted, ha még azt sem tudod, miről van szó..
az elsőnek igaza van, a chipelés az ECU és a bcm átírása.
a tuning boxok pedig semmit sem érnek. szóval nem szednek ki belőle semmit.
Nem tudom minek ez a nagy felháborodás... Kérdeztem valamit... a kérdésre lehetne válaszolni nem lőzöngeni...
Amúgy igen... nem én tettem bele a chiptuningot, hanem az előző tulaj. Énnekem nem volt még ilyenem, nemtudtam h csak programátírás, megkérdeztem... Nagy gond?
Gondom van az autóval, mert lusta nem akar gyorsulni... ez a szerelő azt ondta tud olcsóbban alkatrészt ( mitn a márkaszervíz) és ha nem az a gond a szállítóval vissza tudja cseréltetni.
Tehát jól járok, kivéve ha nem szedi ki a kocsiból.
De ha csak programátírás akkor nem is tudja kiszedni, mert az nem érdeke:P Köszi az elsőnek!
örülj neki ha kiszedi.
Gondolom nem versenycélokra kell és így nincs sok értelme
Ha meg tuningbox az meg is öli a kocsidat de nekem 8
Tuti nemvennék chiptuningolt autót
Tdi-be chip tuning?!:o ha benzinesbe van chip azt az autot se szabad megvenni nem h dizelben:o szted mért nem megy??? mert már nagy valoszinüséggel meg van ölve! hát hülyén hangzik de sztem is jobban járnál ha ki venné a szerelö... aki célnak megfelelöen használja az autot olyan ember nem vesz az autojába chipet különösen nem tdi-be hát a dizelt különösen kimélni kell a nagy fordulatszámtol
mielött felháborodnál a kommentemtöl azt javaslom h olvasd el a többi kommentet és rájössz h a töbség ezt mondja szal lehet vmi igazság benne
am fura figura lehetsz tudod h nem megbizhatoa szerelö és mégis oda viszed ... no komment
Héhéhé...
El vagytok tévedve... Nem azt mondtam, hogy kontárhoz... hanem hogy nem arról híres, hogy tökéletesen tisztességes... A magyar rallybajnokság N kategóriás csoportjában is szokott autókat javítani, úgyhogy ért hozzá... csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy utána is benne marad-e a chip v nem... ennyi az egész.
Az autót pedig nem látjátok. Az előző tulaj 2. autóként használta ( 1. autója ugyanúgy 1.7 td astra F)
Vett rá egy 17-es alufelnit 205-ös gumival... eléggé visszafogta az autót, úgy gondolta így kicsit javít a teljesítményén. Amúgy meg versenyezni egy 1.7 tdi kombi opellal hát ez már alapból pfff...:D
Szerintem meg az nem mondható "normális " embernek, aki a saját nyelvének az alapjait nem tudja (tulaj/tulaly)
22:07-es Annyit szeretnék kérdezni, hogy tehát ez csak a motorvezérlő átírása és semmilyen fizikai tárgyat nem jelent pluszban az autóban igaz?
(egyébként köszönöm a normális választ!!!)
második vagyok... akit ugye lehülyéztél, de mielőtt beveszed a többi süket dumáját.
szívó benzin autót sosem chipelünk, mert nincs értelme.
igen, a turbódízeleket, turbóbenzineket lehet chipelni, mivel ott el lehet érni jelentős teljesítménynövekedést. Csak ne felejtsd el, hogy ehhez már értelmes kuplungszerkezet, fék, esetleg új dugók kellenek, hengerfej, stb....
nekem is 17es felni van fent, 205-tel és ez csak egy 1,3as szívó benzin, nem lett lassabb, csak jobb az úttartása.
a többieknek meg igaza van sajnos, chipelt autót eleve nem szabad venni...az más, ha te chipeltetted volna.
minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!