Ti melyiket vennétek? Suzuki Swift 1.3 (2005) vagy Seat Ibiza 1.4 (2004)?
A válaszokat nagyon megköszönöm :) Melyik au olcsóbb fenntartásilag? Első autónak szeretném, és fontos hogy ne "nagypapás" konstrukció legyen.
Ha esetleg ebben a 600 maximum 800 ezres kategóriában tudtok még esetleg jobb autót tanácsolni, azt megköszönöm :)
3-as. A bontókban hiány van 1.3-as swift váltókból. A szerelők angliából importálnak swifteket, hogy legyen miből bontani. A típussal foglalkozó fórumokon is téma szokott lenni. De ezt nyilván én találtam ki, a totalcart pedig lefizettem, hogy írjanak róla cikket.
(Egyébként 2 évig jártam Swifttel és szerintem ez az első kérdés, ahol ezt a váltó témát megemlítettem. )
Az Ibiza 1.4-es motorjában a trafókat kell néha cserélgetni, egyébként tartós az egész autó. Egy trafó csere költségei, meg mégsem egyenlőek egy váltó csere/javítás költségeivel, arról nem is beszélve hogy nem kell miatta napokra lerakni az autót.
Amúgy meg leszarom ki mit vesz, hiszen nem az én pénzemből fogja javíttatni.
Nekunk egy 2005 1.3 Swiftunk van, mi imadjuk. Torestesztileg is jo, kis furge, szoval jol lehet vele elozni, es nem utolso sorban meg jol is nez ki (legalabbis szerintem:) ).
A valtoval szokott leginkabb gond lenni, annak az olajat surun kell csereltetni es nem olcso vacak olajjal. De ezen kivul hibatlan kis vasak! ;)
Na mire jutottál ?
Nekem 2006os Szuzím van, igaz nem olyan, mint az ismerősöm kétezer valahányas Passatja, de engem teljesen kielégít. Előtte 98as Swiftem volt, azt mindig visszaraktam 3asba, de az "új" az 5.ben gond nélkül előz, Nagyon hamar ki lehet huzatni 100ra szigorúan max 3000 fordulatig. :)) engem már 1 éve szolgál lassan, egyedül az egyik hátsó ajtót nem lehetett egyik napról a másikra kinyitni belülről valamiért de ez egy ilyen filléres probléma volt, nagyobb ne is legyen 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!