Egyes emberek miért éreznek kesztetést arra, hogy egy parkolóban a vonalra vagy vonalon túlra majd 2 helyet foglalva parkoljon?
Figyelt kérdés
Az ilyeneknek szivesen belekarcolnám ,h" 1 hely nem elég ? B.nkó !"2017. febr. 17. 20:14
11/13 anonim válasza:
Teszkó parkoló még a jobb eset, ott általában van olyan hely ahova nyugodtan be lehet állni vonalra, senkit nem fog érdekelni. Meg a nagyobb bevásárlóközpontoknál.
Bent városban már probléma viszont.
Múltkor épp előttem állt be egy autó a járdára, a ne parkolj a járdára tábla elé, még el is olvasta, mert nézte pár másodpercig. Simán bezárta a kocsit és továbbment. Ennyi a közlekedéskultúra nálunk, ez van. Még mindig sokkal jobb, mint az oroszoknál.
12/13 Tomcatters válasza:
5-ös..... Azert ,mert ha valaki vonalra all, akkor maskepp nem tudok beallni,csak ugy ha en is annyival odebb allok ...Magyarul detto ugyan azt irtam mint valaki utannam, ha elobb megy el mint en,akkor ugy jon le mintha en alltam volna tahomodra ....... :D Ez karacsonykor fordult elo most Vaci tescoba, mikor egyaltalan nem volt hely tavolabbra allni sem , mert amugy en is tavolra allok a bizt kedveert :D Nekem mar vertek le a hatso lokost bevasarlokocsival ,pedig vigyazok az autora mint a......... salamon toke amugy kivul, belul ,motorter,csomagtarto ...stb ,de ......... :/
13/13 anonim válasza:
Kolleganőm nem éez semmiféle késztetést, ő egyszerűen nem tud vezetni. Parkolni meg végképp.
Szóval az ő kocsiját felesleges összkarcolnod, akkor sem fog megtanulni parkolni. Mert nem képes rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!