Egyes emberek miért éreznek kesztetést arra, hogy egy parkolóban a vonalra vagy vonalon túlra majd 2 helyet foglalva parkoljon?
Lehet azért, mert egyes emberek késztetést éreznek arra, hogy rábasszák a mellettük álló kocsira az ajtót.
(csak tipp, én a 2 vonal közé állok mindig)
állj be a Vahot utca végén, a piac bejáratánál lévő (új)ingyenes parkolóba, aztán ne csodálkozz semmin.
az még nem jutott senki eszébe, hogy egyre nagyobbak az autók, egyre kisebbek a beállók?
olyan jó érzés bunkózni az embereket, ugye?
Nem nem jó érzés b.kózni ,de ez az szerintem
Nem erzem magam önkéntesnek !
Azért mert valaki vonalra áll, attól még másnak nem kell ezt a b.nkó tendenciát követni
De van olyan eset,amikor kénytelen követni! Nekem a munkahelyem előtt van 4 db lefoglalt parkoló,ami kisebb az átlagnál! Az egyik fő emberke beáll a nagy autójával,aztán érkezem Én (ez se a legkisebb,de közepesnek mondanám: Volvo V60). és nincs mit tenni,beállok mellé,azon a parkolón a nevem és bumm: Az egyik kerék átesett a vonalon... De pont leszarják!
Mint ahogy Én is leszarom,ha a nagy bevásárlóközpontnál kettőre állnak a tulajok,hogy az idős bácsika ne b@ssza rá a Swift ajtót,mert há' mér ne?! Teljesen megértem! És van bőven hely,ahová állhatok! Felesleges dolgokon bosszantod fel magad! De majd ha Te is levezetsz X kilométert,majd nevetve fogsz visszagondolni! :)
Még mielőtt karcolgatnánk jó lenne észbe kapni. Pl. mikor egy marha beáll úgy és nincs több hely, én is kénytelen vagyok úgy mellé állni. Majd a marha elmegy és az én kocsim marad ott, úgy tűnve mintha én álltam volna úgy. Ésszel az ilyen hülye ötletekkel, koránt sem biztos, hogy aki úgy áll ott az a hibás.
Egyébként meg azért állnak úgy az emberek, mert vagy balfäsz a parkoláshoz, vagy leszarja, vagy nem akarja, hogy egy másik balfäsz ráverje az ajtót a kocsira.
Egyre több az önkéntes rendőr!
Nálunk a cég előtt egyenes parkoló is van, oda szoktam én beállni.
A múltkor is beálltam a négy sarokjel közé, centivel ki lehetett volna mérni, annyira középre. Elment az előttem álló autó, beállt elém egy idióta. Úgy áttolatott hozzám, hogy nem elmenni az autóm előtt nem tudtam, a lábszáram nem fért a két autó közé! Persze maga előtt akkora helyet hagyott, hogy egy kispolski elfért volna keresztben. Mozdulni sem tudta, mert a hátsó is közel volt.
Ilyent többet nem, sarokjel az autó közepénél lesz ezentúl, lehet szidni.
A másik, a tesco parkoló. Szigorúan két helyre. Miért? Nem akarok az autóm oldalán végig kúszva beszállni, mert a hurkatöltős néni rám parkolt, meg ne vágják neki az ajtót a kocsimnak! Lehet szidni!
Látom olyanok is véleményt nyílvánítottak, akik minden nap megszenvedik a parkolást.
Az én kocsimon(majdnem)zongoralakk minőségű dukkó van, ami feltűnően szép(lenne, ha nem barmolták volna össze a parkolókban)
ezért, ha tehetem, akkor mindenkitől távol állok meg, remélve, hogy olyan messze a bejárattól nem áll senki.
Nos két óra múlva természetesen áll mellettem valaki, pedig húsz üres hely van még abban a sorban...
érthetetlen, de nem nevezem bunkónak. Ha lenne lehetőségem, és megkérdezhetném miért pont oda állt, akkor lehet hogy ésszerű indokot mondana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!