Satu89 kérdése:
Opel Astra F KM óra spirál csere hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
A minap menet közbe ugrálva lement a km óra mutatom s közbe világítani kezdet a motor ellenőrző lámpám. kb 4-5km-el később megmozdult egy picit a mutatom de vissza is ment alaphelyzetbe, viszont ekkor a lámpa kialudt.2017. febr. 15. 13:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem tudod, akkor jobb, ha ilyennel szervizbe viszed, nem magad kezded barkácsolni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmi hozzáoszlásodat.
Attól hogy nem vagyok a kocsik javításába jártas attól még nem áll a műszaki pálya távol tőlem csak nem a mechanika hanem az elektronika terén mentem tovább.
Ám a hibát megtaláltam, megoldódott. Ki volt tekeredve az egyik vége. Visszatekerve tökéletesen működik, csak ha el lett volna árulva hogy merre keresem akkor nem 2 órám hanem lehet 30 percem ment volna el a javításával.
2017. febr. 16. 13:26
3/4 anonim válasza:
Elnézést kérek, valóban feleslegesen pofáztam bele. Ennek ellenére hallottam már olyanról, hogy valaki maga akarta a kilométerórát megjavítani, és nagyobb bajt okozott ezzel, mint amekkora volt. Oké, hogy sikerült megoldanod (remélem jól), de azért ellenőrizd, hogy nagyobb tempónál is pontos értéket mutat-e, mert sokat tud csalni, ha valami nem oké. Vezettem már olyan autót, ami 80-as tempónál már 120-at mutatott.
4/4 anonim válasza:
Leínád hogyan cserélted ki?! Nekem is hasonló problémám van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!