Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Skoda Fabiát vennétek...

Melyik Skoda Fabiát vennétek meg a helyemben?

Figyelt kérdés
Van két 2000-es évjáratú Skoda Fabia, amit kinéztem, szerelővel átnézettem, mindkettő motorikusan nagyon jó állapotú, azonban az egyikért 400k-t kérnek, ebben van klíma is, a belseje viszont nagyon leharcolt, karcosak belül az ajtókárpitok is. A másik viszont belül is nagyon szép, klíma ebben viszont nincs, ezért 530k-t kérnek. Műszaki mindegyiken friss, 2 éves. Ti melyiket vennétek, a szerelőm 2.-kat ajánlja, csak hát a klíma ugye...

2017. febr. 14. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is klímapárti vagyok, nagyon rossz hatással van rám a meleg, ideges leszek tőle. Ha a 400k-snak csak a beltere rossz, akkor azt annyiból bőven kicseréled, amennyivel olcsóbb. Bontóból veszel egy komplett szép belsőt, egy nap alatt átpakolod bele, és kész. Kérdés, hogy aki így lelakja az autóját, az műszakilag biztos jó állapotban van?
2017. febr. 14. 18:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Motorikusan teljesen jó az 1., csak hát "teker autóként" volt használva, fűnyírókat, szerszámokat szállított az előző tulaj, elmondása szerint.
2017. febr. 14. 19:23
 13/13 anonim válasza:

Egyiket sem...klima nélkül nem veszek fabiat. 150 ezer a klima utólag bele. Ablakemeleő 60 ezer. Szerelés nélkül. En belerakattam a klimat. Fűt-hűt. Ahogy kell. Ablakemelős, klímás skoda fabia kombit már ki lehet fogni 650e - ért. 2006 ost, 160 ezer kmerrel. Elektromos ablakkal es riasztoval. Abs es egyeb extrakkal,pl kiporges gatlo...

Egyik sem jo vetel!

2017. márc. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!