Melyik Skoda Fabiát vennétek meg a helyemben?
Figyelt kérdés
Van két 2000-es évjáratú Skoda Fabia, amit kinéztem, szerelővel átnézettem, mindkettő motorikusan nagyon jó állapotú, azonban az egyikért 400k-t kérnek, ebben van klíma is, a belseje viszont nagyon leharcolt, karcosak belül az ajtókárpitok is. A másik viszont belül is nagyon szép, klíma ebben viszont nincs, ezért 530k-t kérnek. Műszaki mindegyiken friss, 2 éves. Ti melyiket vennétek, a szerelőm 2.-kat ajánlja, csak hát a klíma ugye...2017. febr. 14. 15:25
1/13 A kérdező kommentje:
1.4 75 lőerősek.
2017. febr. 14. 15:27
2/13 anonim válasza:
Még mindig jobb, hogy nem leharcolt és jól működő, a km-t se lenne rossz tudni mondjuk..
A klímáról meg annyit, hogy persze rossz, hogy nincs, de legalább ha elromlana nem jönne a kísértés megjavíttatni drágán, mert nincs is. 2.-at választanám én is.
3/13 anonim válasza:
és hol használod mert ha nyáron dugóban akkor kell a klíma
4/13 anonim válasza:
Klíma nélküli autót nem vennék.
5/13 anonim válasza:
A másodikat vedd. A klímát egy évben jó, ha kétszer ki tudod használni, annyit nem ér meg az évenkénti tisztítás, karbantartás, esetleges feltöltés.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor második lesz, igazság szerint, én sem hiányolnám a klímát, dugóban nem nagyon vagyok szerencsére, tudok haladni a városban, kisebb város. Esetleg majd belerakattatok egy tetőablakot, az olyan mint a klíma.
2017. febr. 14. 16:33
7/13 anonim válasza:
Klímát csak addig tartod feleslegesnek, amíg be nem ülsz egy klímás autóba.
8/13 Tomcatters válasza:
En pl szemely szerint utalom a klimat, egy kezemen meg tudnam szamolni hanyszor használtam :D
9/13 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Én izzadósabb vagyok, minden utazás után nem lehet zuhanyozni, szóval nálam alap a klíma. Dugó sem kell hozzá, nyaranta nem ritka itthon a 30+ fok, országúton/autópályán is szívás a meleg. Tavasszal/ősszel párátlanít.. nálam majdnem egész évben autora kapcsolva megy.
10/13 Tomcatters válasza:
En szinte csak azert kapcsolom be,h megjarassam kicsit (Ne menjenek tonkre az alkatreszei... tomitesek...stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!