Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyenek a 125cc-is chopper...

Milyenek a 125cc-is chopper motorok?

Figyelt kérdés
Mármint mennyit fogyasztanak kb., és hogy mennyire megbizhatóak? És érdemes ezért letenni a A1B jogsit? Mert ez a fajta motor mindig is tetszett.
2017. febr. 13. 02:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Nilyen az az A1B jogsi? Sosem hallottam róla.

125-ös négyütemű kis V2-esek elég megbízhatóak még huszonévesen is, fogyasztás 2-2,5 liter (nyilván befolyásolja sok tényező), végsebesség 80-100 km/h (tipusfüggő), emelkedőn a teljesítmény hiányából kifolyólag még kevesebb.

Legnagyobb gond velük talán az, hogy nem érik el az országúton szokásos 100-110-es átlagsebességet, ezért az autósok (meg a kamionosok) folyamatosan előzgetni fognak, amit Magyarisztánban nem oly kulturáltan szokás kivitelezni mint pl. itt németben...

2017. febr. 13. 10:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Másik nevén talán B125

Olyan mint az A1 csak olcsóbb ha van az embernek B-s jogositványa valakinek.

2017. febr. 13. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:

El vagy tévedve (mint sokan mások).

Nem "olyan mint az A1" hanem A1. Ez egy A1 kategóriás jogosítvány, teljesen mindegy, mennyit fizetsz érte és milyen tanfolyamot vagy képzést végzel el, egy A1 jogsit kapsz. Nem A1B-t, nem B125-öt, nem B52-t vagy A1B2C3-at. Ilyenek nem léteznek.

2017. febr. 13. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hármaska. Amúgy ha jelentkezel tanfolyamra a suliba nem mindegy mit mondasz. Máskor az ilyen véleményeket tarsd meg magadnak!!!!!!
2017. febr. 14. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Hármaska = egyeske, akkor is, ha paraszt módon beszélsz vele.

"Amúgy ha jelentkezel tanfolyamra a suliba nem mindegy mit mondasz."

persze, hogy nem, mert ott is tudják, hogy a mai fiatalok sötétek és képtelenek felfogni, hogy nincs B125 jogsi meg A12,5 jogsi és hasonlók. Ha bemennél a suliba és annyit mondanál, hoy A1 jogsit akarsz, már van B kategóriád, pontosan tudnák mire gondolsz - és még csak azt sem gondolnák rólad, hogy olyan buta vagy mint a föld.

"Máskor az ilyen véleményeket tarsd meg magadnak!!!!!!"

Nem tartom. Kiírtál egy kérdést, szerintem nagyon kulturáltan és segítőkészen válaszoltam neked, majd egy általad közölt téves tényállítást kijavítottam. Nem voltam veled bunkó, nem voltam lekezelő, pusztán annyit közöltem, hogy tévedsz.

Erre te jössz nekem ezzel a lekezelő, hiszis stílussal? Én szégyellem magam helyetted.

2017. febr. 14. 09:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire válaszoltál. Az elsőnek megköszöntem a választ mert arra válaszolt amit kérdezett.
2017. febr. 14. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg ilyen nehéz felfogású vagy, vagy csak megjátszod? Első = harmadik.

A második hozzászólásodban írtál valami olyat, hogy az A1B jogsi olyan mint az A1, csak. Ezt javítottam ki, hogy nem olyan, hanem az.

Erre jöttél ezzel a sértő, bunkó paraszt válaszoddal, ahelywett hogy megköszönted volna, hogy kijavítom a tévedésedet. Szánalmas.

2017. febr. 14. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!