Milyen 50ccm-es chopper motorok léteznek? Milyet ajánlotok?
"nem nyújt túl nagy élvezetet"
Mert 50 ccm-től mit vársz?
Rövidtávon A-ból B-be, nem az élvezetre lettek kitalálva.
Aprilia Red Rose, Gilera Eaglet, Keeway Knight. Én erről a 3-ról tudok. Illetve van még az a másik kínai, Kinroad, vagy valami ilyesmi, egy időben mindenhonnan annak a hirdetése jött elő, újonnan 250 ezer ft-ért.
Az Aprilia és a Gilera csavarra ugyanaz, csak a neve más. Ezeket bátran ajánlom, nagyon jó 50-es motorok, a kategória egyik legjobb, és legkényelmesebb motorjai. Csak ritka, és ebből kifolyólag drága.
A Keeway se rossz, bár használtan én nem vennék.
De csodát ne várj, ugyanazt tudja, mint a többi. A robogótól az különbözteti meg, hogy van rajta váltó, és máshogy ülsz. Teljesítményre ugyanaz.
Én egy Simson-t ajánlok. Ha nem is chopper, de klasszikus motor, váltós, élvezetesebb, mint egy robogó. Ráadásul olcsó, és bármi könnyen beszerezhető hozzá.
Kinroad xt50q! Azt vegyél (ha nem vettél még másfél év alatt :D ).
Ahogy előttem mondták 250.000ft újonnan, tehát egész korrekt ára van. Bár kínai, de nagyon jól bírja, nincs vele semmi galiba megfelelő karbantartással. Nekem már jó pár éve ilyen van, most haverom is ilyet vesz mert látja hogy mennyire király kis moci. 1.5 litert eszik 100km-en ami nagyon kevés. Lehet vele túrázni, én mindig megyek vele a motoros találkozókra, még akkor is ha 150km-re van (aki nem hiszi nézze át a motoros találkozós felvonulásos videókat a youtube-on és keressen meg a tömegben egy ilyen piros motorral :D [tiszaföldvár, túrkeve, sirok.... többnyire 2012-től]) (vagy a saját videómat a motorról: https://www.youtube.com/watch?v=U0iAa0OeRE4) .... leghosszabb túrám vele egyetlen nap alatt 450km. Semmi baja nincs... Alkatrész ellátása tökéletes, mivel kínai, így mindent lehet hozzá kapni, olcsón. Kipufogót kifúrod 6-8 lyukkal, a gyári légszűrő dobot kidobod a kukába és veszel rá egy sportlégszűrőt..... betyár hangja lesz!
Szerelni kell rá egy 15L-es oldaltáskát, venni kell rá egy villatáskát, a kormányvégeket felrojtolni és király lesz! Sok sikert hozzá!
Ja a végsebessége 80km/óra, de ajánlatos csak 60 körül menni vele, az az utazósebessége. 50ccm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!