220-270ezer Forint környékén keresnék 50ccm motorot! Milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 50ccm-s motort szeretnék vásárolni, 220-270ezer között! Váltósat elsösorban. Aprilia rs-en illetve Yamaha tzr-en gondolkoztam. Szerintetek?!:) Tudom hogy 50ccm-s, de szerintem kezdö motornak jó lesz, csak nemtudom még milyenek jöhetnének számításba2014. ápr. 15. 19:22
1/3 anonim válasza:
gagyik ezek az 50-es "gyorsaságik" én is olyat akartam anno de inkább vettem egy supermotot. rs 50 nagyon szarul gyorsul, szar hangja van, csak jól néz ki ennyi pozitivum van.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Tudom én is, nem a legjobbak, de nem szeretném a közepénél kezdeni.:) Eleinte jó lesz az 50ccm-s. Melyik az a motor ami viszonylag jól gyorsul és türhetö a kinézete?
2014. ápr. 15. 20:15
3/3 anonim válasza:
ha lemondassz a gyorsaságiról akkor nézelődj a supermotok környékén rieju, motorhispania, vagy aprilia rx. Ezek közül is vannak szarabbak, jobbak is. Nem kell elkapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!