1.9 disel a motortérből valami halk nyekergést hallok, hideg motornál nincs probléma. ötletek?
Vedd ki, ami nyekereg.
A het idiotaja cimet ezennel megnyerted: se autotipus, se evjarat, se futott kilometer, se pontos motortipus, csak 'valami nyekerges'. Tudod mit, szedd szet atomjaira, addig is amig osszerakod, nem lesz idod ilyen kerdeseket kiirni, meg az utakon se rontod a levegot a koromgeneratoroddal.
1-es, te meg vegyél be valami nyugtatót, mert ritka p.raszt vagy.
Lehet, valami feszítőgörgő, vízpumpa, generátorcsapágy, stb.
Idővel kiszáradnak ezek a csapágyak, és csicseregnek, nyekeregnek, stb.
Ettől még elmehet elég sokat.
1#-es!
Mi ez a gyűlölködés itt a gyakorin?! szégyellhetnéd magad, néhány társaddal együtt!
Le idiótázol egy ismeretlen embert, aki semmit sem ártott neked, nem is ismered!
A saját esetem:
A múltkor meg mertem kérdezni itt a gyakorin, hogy milyen kamerát vegyek, hogy ha valami affér van az úton, tudjam bizonyítani az igazam. Erre 4 suhanc is a torkomnak ugrott, hogy béna, lúzer vagyok, "jogosan büntetnek", pedig csak kamera típust akartam kérdezni.
Az nem volt nekik lényeg, hogy a családi autóval kis híján az árokban kötöttem ki családostul, mikor megelőztem a készülő karambolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!