Nagy látószögű autós kamerát, amivel fel tudom venni, ha az engem előző autós megpróbál engem leszorítani az útról, tudtok ajánlani?
Ezeknek a kameráknak általában 170 fokos a látószögük, kb. azt látják ami te ha előre nézel, vagy eredeti funkcióját feladva inkább oldalra fordítanád?
Vagy beszerelsz kettőt? Netán naponta felbosszantod a többi autóst és rendszeresen büntetnek?
:D
Ezeket szélvédőre rakják (nekem is van Mio márkájú), tehát előre, illetve kétkamerás rendszernél a hátsó szélvédőn át hátrafelé is néz és rögzít.
Oldalra nem lát, nem tudod forgatni menet közben, mint egy operatőr a kameráját.
Köszönöm az ész osztást!
Azzal meg ne törődjetek ám, hogy majdnem az árokban kötöttünk ki!
Mert az egyik válaszadóként, mint egy önkéntes rendőr, lehet "büntetni" a másik autóst.
4#-es!
1996 óta vezetek balesetmentesen.
Múlt pénteken csak a szerencsén múlott.
Igen óvatos vagyok, szabálytalan előzéssel és leszorítással nem próbálok meg megölni egy családot.
Ha lett volna kamerám, az illetőnek jogsija már nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!