Egy Mercedes c200 benzines 2002-es évjáratú autót akarok venni! Drága e a fenntartása, mennyit eszik stb?!
Nagyon szerettem a Merciket régen, most is vennék, ha szükségem lenne rá, de én meg tudom javítani magamnak. Mostanában úgy tűnik, mintha a Merci tudatosan építené lefelé a hírnevét. Az utóbbi időben elég sok "Merdzsót" javítottam, nagyjából ebben az évjáratban ( C, CLK, E, ML, Sprinter), és azt kell mondjam, hogy egy átlag Suzuki, Opel, vagy bármelyik francia is lealázza őket a karosszéria átrozsdásodása szempontjából. Mindezek mellett, komoly problémák vannak a felhasznált anyagok minőségével (beszakadó csavarok, kivehetetlen patentek, repedő, törő műanyagok stb..) Egy prémium kategóriás, nagy múltú márkához méltatlan ez a kivitelezés. Mindezek ellenére nagyon kényelmesek, élmény vezetni őket, a CDI motorok nagyon gazdaságosak és strapabíróak, de az alkatrész árak az egekben vannak.
Egy Audi valóban jobb választás lenne. Szerintem.
"Mercihez olcsók az alkatrészek, minden apró mütyür külön is kapható."
Ennek a mondatnak az első része pont ellentétes az igazsághoz, viszont az igaz, hogy annyiféle apró alkatrészt, mint a Mercihez, semmihez sem lehet kapni. Még a 30 éves autókhoz is van mindenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!