Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Mercedes c200 benzines...

Egy Mercedes c200 benzines 2002-es évjáratú autót akarok venni! Drága e a fenntartása, mennyit eszik stb?!

Figyelt kérdés

#Mercedesc200
2017. febr. 9. 10:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyon szerettem a Merciket régen, most is vennék, ha szükségem lenne rá, de én meg tudom javítani magamnak. Mostanában úgy tűnik, mintha a Merci tudatosan építené lefelé a hírnevét. Az utóbbi időben elég sok "Merdzsót" javítottam, nagyjából ebben az évjáratban ( C, CLK, E, ML, Sprinter), és azt kell mondjam, hogy egy átlag Suzuki, Opel, vagy bármelyik francia is lealázza őket a karosszéria átrozsdásodása szempontjából. Mindezek mellett, komoly problémák vannak a felhasznált anyagok minőségével (beszakadó csavarok, kivehetetlen patentek, repedő, törő műanyagok stb..) Egy prémium kategóriás, nagy múltú márkához méltatlan ez a kivitelezés. Mindezek ellenére nagyon kényelmesek, élmény vezetni őket, a CDI motorok nagyon gazdaságosak és strapabíróak, de az alkatrész árak az egekben vannak.

Egy Audi valóban jobb választás lenne. Szerintem.

2017. febr. 10. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Mercihez olcsók az alkatrészek, minden apró mütyür külön is kapható.
2017. febr. 11. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mercihez olcsók az alkatrészek, minden apró mütyür külön is kapható."

Ennek a mondatnak az első része pont ellentétes az igazsághoz, viszont az igaz, hogy annyiféle apró alkatrészt, mint a Mercihez, semmihez sem lehet kapni. Még a 30 éves autókhoz is van mindenük.

2017. febr. 11. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!